sâmbătă, 19 iulie 2014

Ivanovici lasă Farul pentru FC Botoşani: "Mă bucur că voi juca în Liga 1"

Europa League 2015/2016

GOOOOOOOOOL 1-0 Botosani! Moldovan erzielte erstmals in Europa zu Ivanovich gehört, die ausserhalb des Strafraums sehr gut geschossen, ihn den Gästetorwart zu geben.


In der 32. Minute erhielt Peter Iwanowitsch einen Pass von Casado, auf der linken Seite, ging in den Strafraum und schoss am langen Pfosten mit dem rechten Fuß. Lesen Sie mehr unter

Minute 84 - Goool Botosani. Dimitrov Kreuze und Peter Iwanowitsch, nicht markierten, mit der flachen Lebenslauf: 2-2


Fc Botosani - Universitatea Cluj (16)





Ivanovici lasă Farul pentru FC Botoşani: "Mă bucur că voi juca în Liga 1"

Mijlocaşul Petre Ivanovici a declarat, luni, că se bucură că va semna cu formaţia FC Botoşani un contract pentru o perioadă de doi ani, având astfel posibilitatea să evolueze în Liga I.

"Mă bucur că voi juca în Liga I pentru FC Botoşani. Mi-am dorit de mult să joc în prima ligă şi cred că aceasta este o şansă bună pentru mine. Vreau să mă impun cât mai repede şi sper să fac faţă la această echipă. E prima mea experienţă la Liga 1 pentru că până acum am jucat doar în liga secundă atât în ţară, cât şi în Ungaria. Ştiu că FC Botoşani este o echipă bună, singura care a rămas dintre cele care au promovat sezonul trecut. Am văzut câteva meciuri ale Botoşaniului, este o echipă muncitoare, cu un antrenor bun şi sper să mă integrez cât mai repede", a spus Ivanovici.

Petre Ivanovici are 24 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş, şi a venit la Botoşani din postura de jucător liber de contract. El a evoluat de-a lungul carierei la FC Dunakanyar Vac (Ungaria) şi Farul Constanţa.







ccc

http://www.curs-valutar-bnr.ro/curs-valutar-banci
http://world-livestreaming.eu/look-tv-plus-live-streaming/
http://sport1.md/
http://www.agoda.com/ro-ro/city/burgas-bg.html



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More