vineri, 26 septembrie 2014

Sageata Navodari - Viitorul Constanta 0-3

Săgeata Năvodari părăsește Cupa României după un eșec usturător, 0-3 acasă cu Viitorul Constanţa. Echipa pregătită de Cătrălin Anghel a fost depășită clar la toate capitolele.
Gazdele au greșit mult în toate compartimentele și au facilitat astfel succesul oaspeților.
Prima înfrângere din această stagiune pentru Săgeata Năvodari a venit la un meci pe care îl pregătise cu toată seriozitatea. Cel puțin așa au declarat, cu o zi înainte de desfășurarea partidei, antrenorii și jucătorii năvodăreni.
În realitate, echipa antrenată de Cătălin Anghel a evoluat slab, fără ambiție și luciditate. Numeroase erori au pigmentat prestația formației din nordul litoralului.
Mai lucizi și mai pragmatici, cei de la Viitorul au știut să profite de erorile mari comise de gazde și au câștigat la scor de neprezentare, 3-0. Golurile au fost marcate de Răzvan Marin, minutul 32, Dragoș Nedelcu, minutul 60 și Ionuț Ursu, autogol în minutul 66.
Gheorghe Hagi și Cătălin Anghel, antrenorii celor două echipe care și-au disputat calificarea în optimile Cupei României la fotbal, aveau stări de spirit diametral opuse, la finalul disputei. Hagi fericit pentru victorie, iar Anghel profund nemulțumit de evoluția elevilor săi. Ambii erau însă preocupați mai mult de meciurile viitoare, din campionat.
Evident mulțumit de victoria echipei sale, managerul tehnic al echipei Viitorul Voluntari, Gheorghe Hagi a rămas lucid ,convins că mai are mult de lucru până să facă echipa să joace așa cum vrea el.
„Ușor-ușor, sperăm să avem o mentalitate de învingători. Pentru că jucătorii mei au talent, dar sunt foarte tineri și mai trebuie să înghit multe înfrângeri. Așa este la început, dar m-am înhămat la acest lucru și, împreună, sper să facem o echipă frumoasă”, ne-a spus Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul.
La polul opus s-a situat Cătălin Anghel, care are de gestionat primul eșec din această stagiune. Tehnicianul Săgeții vrea ca jucătorii săi să uite cât mai repede corecția suferită.
„Eu cred că la scorul ăsta trebuie să recunoaștem meritul adversarului, trebuie să ne vedem neputința pe care am avut-o astăzi și trebuie să uităm cât mai repede acest joc și acest rezultat, pentru că, de acum clar, trebuie să ne pregătim pentru campionat. Trebuie să ridicăm moralul jucătorilor noștri și să câștigăm în campionat”, ne-a declarat Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Năvodari.
Viitorul Constanţa se califică pentru optimi, iar Săgeata rămâne să lupte pentru promovare. Un prim examen, duminică, ora 11:00, la meciul de la Năvodari cu SC Bacău, o altă echipă eliminată în această săptămână, din Cupa României.

Hagi si Craiova merg mai departe in Cupa! Ferfelea a dat un SUPER GOL la Caransebes, Viitorul n-a avut NICIO emotie cu Sageata pe www.sport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More