miercuri, 29 octombrie 2014

Târgu Mureş 1:0 Steaua Bucureşti

VIDEO ASA Târgu Mureș - Steaua 1-0. A doua înfrângere a roș-albaștrilor după un meci horror. Doi eliminați!




Steaua a avut parte de un meci horor la Mureș. În minutul 30, roș-albaștrii aveau deja făcute toate schimbările. Axente a deschis scorul (54), Tănase a nimerit bara (61), iar pe final Pîrvulescu și N’Doye au fost eliminați!
Meci nerecomandat cardiacilor duminică seară la Târgu Mureș.Steaua a avut parte de un meci plin de probleme în fieful trupei luiCristi Pustai. Extrem de ambițioși, mureșenii au intrat pe teren deciși să câștige acest meci, fapt care a dus ca multe din intervențiile lor să fie la limita regulamentului.
În primele 20 de minute, Steaua a pierdut doi jucători de bază.Latovlevici a acuzat dureri la picior și a cerut schimbare, la fel ca și Keșeru, care a fost călcat de N’Doye. După mai puțin de zece minute, Gâlcă a fost nevoit să facă și a treia schimbare. Rusescu, cel care intrase în locul lui Keșeru, a fost lovit cu cotul în figură deMureșan, la chiar prima atingere de balon și n-a mai putut continua.

După ce au primit îngrijiri medicale la stadion, Keșeru și Rusescu au ajuns la spital (DETALII AICI și VIDEO).
Rămas fără artileria grea din atac, dar și pentru că nu mai avea soluții pe bancă, antrenorul campionilor a mutat cu Breeveld în locul lui Raul și l-a trimis pe Tănase vârf împins.
În aceste condiții, bucureștenii n-au mai avut ocazii, dar, în schimb, au tremurat la acțiunile mureșenilor. Dacă Goga l-a evidențiat pe Arlauskis, în chiar primul minut al partidei, în schimb șutul lui Hora, de pe finalul primei reprize, a fost blocat de Szukala.
Steaua a început mai bine repriza a doua, dar Tănase nu se descurcă la fel de bine ca vârf împins cum o face, spre exemplu Chipciu.

Mureșenii și-au revenit rapid și au început să atace iar poarta campionilor. Așa a venit și golul. Stăncioiu a degajat foarte bine și puternic un balon, acesta a fost preluat excelent de Axente, care s-a văzut singur cu Arlauskis și n-a ratat. Peste doar trei minute, meciul s-ar fi putut încheia dacă Hora nu-l lua la țintă pe lituanianul din poarta trupei din Ghencea.
Steliștii ar fi putut egala la faza din minutul 58, atunci când Stăncioiu l-a faultat în careu pe Tănase, dar arbitrul Istvan Kovacs a considerat simulare și i-a dat un galben ”decarului” din Ghencea.
Până la final, fazele s-au succedat cu repeziciune la ambele porți.Zicu, din poziție centrală a șutat, dar Arlauskis a respins, pentru ca mai apoi același Zicu să se facă de râs cu un luft impardonabil.
Tănase (61) a ales să lobeze o minge peste un Stăncioiu ieșit din poartă, dar bara i-a salvat pe cei de la ASA. Și Sânmărtean a trecut pe lângă gol, în minutele de prelungiri, dar mingea trimisă de el a trecut milimetric pe lângă vinclu.
Și pentru ca scenariul horror să fie complet, pe final Pîrvulescu a fost eliminat pentru un fault din spate la Bumba, în timp ce N’Doye a primit un cartonaș roșu, după ce meciul se terminase pentru un clinc cu Papp.
ASA Târgu Mureș - Steaua 1-0
A marcat: Axente 54
Eliminați: Pîrvulescu 89 / N’Doye - după finalul partidei 

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi – N’Doye (Gorobsov 84), G. Mureșan - Hora, Goga (Martins 90+3), Zicu (Bumba 74) – AxenteAntrenor: Cristi Pustai 

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici (Pîrvulescu 22) - Prepeliță, Filip - N. Stanciu, Sânmărtean, Tănase - Keșeru (Rusescu 22, Breeveld 29). 
Antrenor: Costel Gâlcă 
Arbitru: Istvan Kovacs
Asistenți: Miclos Nagy și Alexandru Cerei 


Cristi Pustai nu crede că Istvan Kovacs a influenţat rezultatul meciului dintre ASA Târgu Mureş şi Steaua, încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.
“Am câştigat astăzi contra Stelei, care este cea mai bună echipă din ţară şi ne reprezintă cu cinste în Europa. Nu am câştigat întâmplător, am câştigat cu multă muncă, ratări foarte mari… Eu nu vorbesc despre arbitraj, dar nu cred că se poate spune că Istvan Kovacs a influenţat rezultatul. Eu n-am văzut un joc dur, a fost un joc la minge, cu intrări mai energice. Noi ne-am făcut treaba, ne-am respectat adversarul şi am reuşit să câştigăm”, a declarat Pustai la Look TV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More