sâmbătă, 30 mai 2015

Dialog savuros între Becali și Arlauskis: "Ți-am băgat 30 de milioane în cont" » MM Stoica n-a fost nici el uitat

Campioana României a venit de la Iași cu un avion, iar peaeroport a avut loc un dialog savuros între Gigi Becali și Giedrius Arlauskis.
Patronul Stelei a glumit pe seama transferului portarului în străinătate, iar goalkeeperul i-a răspuns pe măsură.
Becali le-a transmis jurnaliștilor prezenți pe aeroport că Arlauskis a semnat cu o altă formație, în timp ce se îndrepta către lituanian: "A semnat, a semnat în Anglia. De ce nu spui adevărul?"
Portarul a replicat imediat: "Nu am semnat! Am semnat cu MM Stoica. Nu am voie să spun". Omul cu banii de la Steaua a continuat și i-a transmis rîzînd lui Arla că: "Nu vreau să te mai țin. Nu mai am nevoie de tine!"
Goalkeeperul a tras concluzia repede: "Normal, după ce ți-am băgat 30 de milioane (n.r. euro) în cont".
La final Becali l-a dat de gol pe portar: "A semnat și va merge în Anglia, mi-a spus, dar nu mai țin minte. L-am întrebat și mi-a spus: «Nea Gigi, am semnat deja». Băiatul a fost sincer"
Arlauskis i-a mulțumit și fostului manager al roș-albaștrilor Mihai Stoica: "A fost un titlu foarte greu de obținut, dar în sfîrșit s-a terminat cu bine. Acest titlu e meritul lui Meme, cel puțin pentru mine. Merită acest titlu și așteptăm să fie alături de echipă. E doar meritul lui".


Daiela Crudu vrea să pună capăt singurătăţii, aşa că a pornit ”vânătoarea” de bărbaţi.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More