duminică, 10 mai 2015

Începe asaltul pentru Liga Europa

FC Botoşani va încerca mâine, în Gruia, să obţină prima victorie din istorie împotriva fostei campioane a României, CFR Cluj. Echipa ardeleană se numără printre puţinele din Liga I, în faţa căreia botoşănenii nu s-au impus.
În discursul mobilizator pe care l-a ţinut elevilor săi, antrenorul Leo Grozavu le-a spus acestora că îşi doreşte  să conştientizeze că sunt pe cale de a realiza o performanţă care poate rămâne unică în istoria clubului pentru o perioadă de timp, şi anume calificarea în Liga Europa, performanţă pe care şi-o pot apropia şi mai mult dacă cuceresc cele trei puncte puse în joc. "Mai sunt patru meciuri de disputat, toate sunt meciuri dificile care trebuiesc jucate pe teren. E final de campionat şi sper ca băieţii să nu creadă că am luat deja vacanţă. Suntem în faţa unei performanţe care poate fi chiar unică pentru o perioadă de timp în istoria clubului, aşa că ar trebui cu toţii să ne mobilizăm şi să încercăm să facem ca şi cele patru etape să treacă cu succes pentru noi", a declarat antrenorul principal al FC Botoşani.
În acest meci Leo Grozavu nu va putea miza pe serviciile lui Paul Batin, suspendat, şi pe cele ale jucătorilor Michael Ngadeu, Marius Curileac, István Fülöp şi Mihai Bordeianu, care acuză probleme medicale. Este de aşteptat ca tehnicianul botoşănean să mizeze în acest meci pe Lazar - Patache, Tincu, Faug-Porret, Acsinte - Vaşvari, Danci - Quenten, Hadnagy şi Ivanovici.
Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani va avea loc mâine, de la ora 16:00, jocul urmând a fi transmis în direct Digi Sport 1 şi Look TV.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More