miercuri, 20 mai 2015

Steaua Bucureşti 21 : 00 Botoşani

Jucătorii moldoveni nu vor avea nicio primă specială pentru disputa de duminică: “Nu avem o primă specială la meciul cu Steaua. M-aș gândi la o primă specială la meciul cu Viitorul. De orice pot să fiu bănuit, dar nu că m-aș duce bătut la o luptă. Interesul meu e să joc foarte bine și să iau puncte. Dar mă îndoiesc că va fi așa ușor. Dar eu personal nu cred că pot să bat Steaua.”
Steaua – FC Botoșani se dispută duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Gând rău pus Stelei

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, s-a arătat deranjat de faptul că jucătorii şi oficialii formaţiei Steaua nu iau în calcul disputa de duminică de pe Naţional Arena, considerând dinainte câştigat meciul cu elevii lui Leo Grozavu.
"Văd că cei de la Steaua se tot roagă de Marius Şumudică ca Astra Giurgiu să încurce duminică ASA Târgu Mureş şi vorbesc de parcă ştiu rezultatul întâlnirii cu noi. Pe mine mă bucură că ei gândesc aşa, că nu ne dau nicio şansă şi că ne consideră victime. Poate cred că noi nu ne vom prezenta la meci. Vor avea parte de o mare surpriză: FC Botoşani se va prezenta la meci. Nu numai că ne vom prezenta, dar băieţii vor face şi meciul vieţii lor.", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.
La rândul său, Valeriu Iftime, finanţatorul grupării locale este convins că elevii lui Leo Grozavu nu vor avea trac duminică şi vor reuşi să spele ruşinea ultimei deplasări, cea din Gruia, când au pierdut lamentabil, 4-0, cu CFR Cluj. "Aşa cum joacă Steaua acum, şi dacă suntem atenţi în apărare, putem scoate un punct sau chiar putem să-i batem. Noi, în afară de deplasarea de la Cluj, unde am mers doar ca să bem nişte apă din centru, am făcut meciuri bune în acest campionat, indiferent de adversar şi putem produce surpriza la Bucureşti", a declarat Valeriu Iftime.
Partida dintre Steaua şi FC Botoşani, meci contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I va avea loc duminică, de la ora 21:00, de la aceeaşi oră urmând să se dispute şi confruntarea dintre Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş.

Ngadeu, incert pentru meciul cu Steaua

Prezenţa lui Michael Ngadeu pe teren la meciul cu Steaua este în continuare pusă sub semnul întrebării.
Tehnicianul a spus că îşi doreşte să-l trimită pe teren încă din primul minut pe fundaşul său central, dar afirmă că dacă acesta nu va fi apt 100% nu va risca.
"Există şanse, ce-i drept, nu foarte mari, ca Michael Ngadeu să joace. Vom vedea în funcţie de discuţiile pe care le vom avea cu el, de starea lui medicală şi fizică dacă vom miza pe serviciile sale sau nu. El s-a antrenat în aceste zile, dar nu în totalitate. Sunt momente în care îl mai menajăm. Vedem cum rezistă în aceste zile şi vom vedea dacă e oportun să-l introducem. Vom face tot ce e omeneşte posibil ca el să fie pe teren", a declarat Leo Grozavu.
Cum Răzvan Tincu este suspendat din cauza cartonaşelor galbene, dacă Ngadeu nu va fi apt de joc, Leo Grozavu va juca în defensivă cu un cuplu de fundaşi centrali format din Sergiu Oltean şi 
Cristian Danci.

FC Botoşani îşi face curaj pentru Steaua




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More