vineri, 25 decembrie 2015

Mutu se întoarce în Liga I. Negociază un transfer spectaculos la o echipă cu pretenţii

Adrian Mutu ar putea ajunge la FC Viitorul
Gheorghe Hagi și Adrian Mutu au mai lucrat împreună la echipa națională, în 2001, când primul a fost selecționer timp de cinci luni
Revenit în țară după ce și-a încheiat contractul cu indienii de la FC Pune City, Adrian Mutu a început deja negocierile pentru a-și găsi o echipă în Liga 1. Atacantul speră astfel să revină în prim-plan prin evoluțiile sale și să prindă un loc în lotul naționalei României care va participa la turneul final al Campionatului European de fotbal de anul viitor, din Franța. Marea surpriză ar putea fi venirea lui Mutu la FC Viitorul, ocupanta locului secund în clasamentul primei ligi, presa centrală anunțând că au demarat deja discuțiile între „Briliant” și managerul tehnic al grupării de pe litoral, Gheorghe Hagi.
„Nu știu nimic. Hagi este plecat în Statele Unite ale Americii, iar eu și Zoltan Iasko suntem în vacanță la Cluj, așa că nu văd cu cine ar putea negocia Mutu. Așa cum îl cunosc eu însă pe Hagi, cred că s-ar încumeta să facă un astfel de experiment”, a declarat Paul Peniu, președintele Academiei de Fotnal „Gheorghe Hagi”. O altă echipă și-a anunțat intenția de a-l legitima pe Mutu, Pandurii Tg. Jiu anunțând prin vocea antrenorului Edi Iordănescu că este interesată de serviciile internaționalului român. Conform unor surse, gorjenii i-au oferit un contract până în vară, cu drept de prelungire încă un an.
Mutu, care va împlini anul viitor vârsta de 37 de ani, la 8 ianuarie, a evoluat de-a lungul carierei la formațiile FC Argeș Pitești, Dinamo București, Internazionale Milano, Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești și Pune City, iar la echipa națională a strâns 77 de selecții, marcând 35 de goluri.

Adrian Mutu se poate întoarce în Liga Întâi! Viitorul și Pandurii se luptă pentru „Briliant”

Adrian Mutu este pe cale să se întoarcă în România! Dacă venirea la Farul pare mai degrabă o glumă, „Briliantul” este dorit, în schimb, de două echipe importante din Liga Întâi. Mutu ar putea ajunge la Viitorul lui Gheorghe Hagi sau la Pandurii Târgu Jiu.

După ce patronul Farului, Giani Nedelcu, a postat pe un site de socializare o fotografie în care se afla alături de Adrian Mutu, suporterii „marinarilor” au început să își facă speranțe că atacantul poate ajunge la Constanța.
Președintele dobrogenilor, Auraș Brașoveanu, a dezmințit însă acest zvon. Mutu ar putea ajunge totuși la Constanța. Nu la Farul, ci la Viitorul lui Gheorghe Hagi! „Briliantul” și „Regele” ar fi început deja discuțiile pentru un eventual transfer. De asemenea, Mutu ar putea ajunge și la Pandurii Târgu Jiu.
Antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, a anunțat că negocierile între cele două părți ar fi început. Atacantul în vârstă de 36 de ani speră să semneze cu una din aceste două echipe, pentru că o eventuală revenire în fotbalul românesc l-ar putea aduce în vederile selecționerului Anghel Iordănescu pentru EURO 2016.

Mutu n-a avut cea mai bună experienţă în India, dar e hotărât să prindă o convocare la Euro 2016 şi negociază în aceste zile revenirea în Liga I. "Briliantul" a jucat în campionatul intern pentru FC Argeş, Dinamo şi Petrolul, iar acum e gata să-şi treacă în CV a patra echipă din România la care va evolua.
Gică Hagi încearcă să-l convingă pe Adrian Mutu că Viitorul Constanţa reprezintă cea mai bună variantă a sa în acest moment şi că evoluţiile bune din PlayOff-ul Ligii I l-ar putea propulsa direct la turneul final din Franţa.
Conform informaţiilor obţinute de cei de la Dolcesport, Mutu mai are oferte cu echipe din Franţa şi Grecia, dar este conştient că o revenire în Liga I i-ar aduce mai multă atenţie din partea selecţionerului Anghel Iordănescu.
Giani Nedelcu și Adrian Mutu s-au întâlnit, întâmplător, în București (sursa foto: Facebook)
Adrian Mutu nu vine la FC Farul
Aflat în vacanță în România, Adrian Mutu s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, într-un club din București, cu patronul Farului, Giani Nedelcu, iar momentul a fost imortalizat și fotografia postată pe o rețea de socializare cu un mesaj laconic din partea principalului finanțator al grupării de pe litoral: „Cred că se poate!”. Gluma făcută de acesta a fost luată în serios de unii suporteri ai formației constănțene, dar și de presa centrală, care a anunțat că fostul internațional este dorit cu insistență la echipa pregătită de Constantin Gache. Știrea a fost comentată de președintele Farului, Auraș Brașoveanu: „Nici vorbă de vreun transfer al lui Mutu la Constanța! Să fim serioși, nici de glumă nu-i bună o astfel de știre!”.
În schimb, gruparea de pe litoral ar putea aduce un mijlocaș experimentat, care a mai evoluat în tricoul Farului și care în acest sezon a jucat în prima ligă, la FC Voluntari. Este vorba de Dinu Todoran, mijlocașul central în vârstă de 37 de ani care a mai îmbrăcat tricoul „alb-albastru” în perioada 2004-2008, bifând 96 de prezențe și 12 goluri. „Suntem în discuții cu mai mulți jucători și vor fi noutăți la reunirea lotului, programată la 11 ianuarie. Todoran este una dintre variante”, a confirmat Brașoveanu.
Adăugați o legendă




Craciun fericit!
Posted by Bestutil on Thursday, December 24, 2015
Thomas Müller grüßt an Weihnachten mit einem Foto von sich und seiner Frau Lisa. Dazu schreibt er: "Weihnachten - das Fest der Liebe. I love it. Ich wünsche Euch ein Frohes Weihnachtsfest und wunderschöne Stunden im Kreise der Familie." Foto: facebook.com/es.muellert.wieder/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More