marți, 29 decembrie 2015

Suc de mere de casă

Ingrediente

4 mere ionatane
2-3 lingurițe cu zahăr din trestie
2 linguri cu zeamă de lămâie
125 ml apa

Mod de preparare

1. Spală merele, curăță-le de coajă și cotoare și taie-le cubulețe. Pune-le într-un castronel (nemetalic), presară deasupra zahărul și pune-le în cuptorul cu microunde pentru 10 minute.
2. Pasează merele ca pentru piure, toarnă deasupra zeama de lămâie și apa și mixează în blender foarte bine. 
3. Toarnă sucul de mere de casă într-o carafă și pune-o la rece înainte de o servi. Poți păstra sucul la rece vreme de trei zile.

Sugestie. Pentru un plus de gust, presară deasupra piureului de mere pudră de scorțișoară (după gust).

Timp de preparare: 
Rapid



Numar de portii: 
2


  





Complexitate: 
usor







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More