vineri, 18 decembrie 2015

Victorie, cuvântul de ordine pentru ultimul meci

FC Botoşani îşi propune, în această seară, de la ora 20:30, pe "Municipal", să obţină cea de-a patra victorie consecutivă şi să se despartă în cei mai buni termeni de publicul botoşănean.
"Este ultimul meci din acest an calendaristic. Jucăm cu o echipă cu care ne vom întâlni şi în play-out, pe care încercăm să o păstrăm la o distanţă considerabilă, o echipă care nu a mai pierdut de mult timp, dar nici nu a reuşit prea multe victorii. Concordia Chiajna are o atitudine schimbată după venirea noului antrenor. Va fi un meci greu, pentru că este ultimul. Am încredere că vom fi la fel de realişti, de conectaţi la miza acestui joc şi vom păstra evoluţia bună şi în meciul de vineri seară. Dacă reuşim a patra victorie consecutivă, putem spune că ne pare rău că se întrerupe campionatul. Se încheie un an, toţi avem familii, ne dorim să stăm de sărbători. Le doresc tuturor oamenilor sărbători fericite şi sper să beneficiem de aportul publicului şi la acest ultim meci", a declarat Cristi Pustai.
Pentru a reuşi ca echipa să-şi atingă obiectivul în acest meci, Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani a cerut prudenţă jucătorilor. "Jocul din ultimele etape, comportamentul, starea echipei ne arată că avem prima şansă. Să nu privim însă meciul de sus. Jucătorii trebuie să înţeleagă că suntem pe poziţii egale cu ei. Dacă nu vor înţelege asta şi îi vor lua ca victime pe cei de la Chiajna, vom avea surprize", a declarat Valeriu Iftime, adăugând că se bucură că jucătorii s-au "trezit". "Că au făcut-o târziu, nici nu mai contează. Avem formă, stare, jucători şi trebuie să arătăm în continuare că jucăm fotbal", a conchis Iftime.
Pentru acest meci, Cristi Pustai nu va putea miza pe serviciile lui Dan Roman, accidentat. Este de aştepta ca profesorul să arunce în luptă formula: Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Vaşvari, Bordeianu, Cabrera - Fülöp, Hadnagy, Quenten.
Biletele pentru acest meci au preţul de 10 lei atât la tribune, cât şi la peluze şi pot fi achiziţionate de suporteri până la ora meciului.

Vaşvari: "Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Chiajna"

Mijlocaşul FC Botoşani Gabriel Vaşvari a declarat că gruparea locală a reuşit să treacă peste pasa proastă pe care a traversat-o în acest campionat, acesta fiind practic secretul victoriilor consecutive obţinute în campionat, serie care decarul echipei speră să fie continuată şi în meciul cu Chiajna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More