joi, 1 noiembrie 2018

Deltamarin și Elomatic

Deltamarin și Elomatic s-au contractat de către MV Werften pentru a proiecta oa doua navă de clasă globală

Deltamarin și Elomatic proiectând ambele nave de clasă globală pentru Croaziere de vis

Deltamarin și Elomatic, ambii din Turku Finlanda, au semnat un acord semnificativ cu MV Werften Wismar pentru proiectarea de bază și detaliu a unei a doua nave de croazieră de clasă globală pentru Dream Cruises.
Contract de proiectare în valoare de 33,5 milioane de euro
Valoarea contractului este de aproximativ 16,5 milioane de euro pentru Deltamarin și 17 milioane de euro pentru Elomatic. Nava va fi construită în paralel la Wismar și Rostock, Germania, iar lucrările de proiectare au început deja.
Nava este a doua din seria navelor de clasă globală pentru Croaziere de vis. În plus față de inginerie, Deltamarin și Elomatic vor furniza, de asemenea, servicii de șantier la șantierul naval în timpul construcției navei.
Deltamarin și Elomatic au făcut, de asemenea, o mare parte din designul de bază și de detaliu al primei nave, care urmează să fie livrate în 2020, iar la finalizare va fi cea mai mare construită vreodată în Germania.
Proiectat pentru piața asiatică
Cel de-al doilea vas va fi, de asemenea, de aproximativ 342 de metri lungime și 46.4 metri lățime cu 204.000gt. Navele sunt concepute special pentru piața asiatică cu 5.000 de dane mai mici.
"Suntem foarte mândri să continuăm parteneriatul strategic cu MV Werften. Așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm în continuare cooperarea cu șantierul, oferindu-le servicii excelente și ajutându-i să execute programul extins de dezvoltare a noului Genting ", a declarat Deltamarin ceo, Janne Uotila.
"Suntem foarte bucuroși că MV Werften continuă să aibă încredere în experiența noastră și capacitatea de a proiecta nave de croazieră de clasă mondială și așteptăm cu nerăbdare proiectarea celei de-a doua nave în această remarcabilă serie de clasă mondială", a remarcat Elomatic ceo Patrik Rautaheimo.
Postat 01 noiembrie 2018






nceputul "Crystal Endeavour" la MV Werften din Stralsund


Unii au vorbit deja despre un moment istoric, care a avut loc săptămâna trecută pe site-ul fostului Volkswerft. Odată cu începerea construcției "Crystal Endeavour", pe 15 ianuarie, MV Werften a adus construcția navală la Sound. Este vorba de a deveni cea mai mare și mai luxoasă megayacht din lume cu clasa de gheață și de a aduce calitatea de la Stralsund la regiunile polare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More