marți, 13 noiembrie 2018

Înșelătorie Bitcoin

Scammerii recrutează în prezent mai mult pentru un bot de tranzacționare (Bitcoin Trader), susținând că el a fost uitam de leul lui den în spectacol, de asemenea. Leii spun că au fost destul de luați cu botul.
După cum tocmai am observat în Google Trends, există din nou un volum de căutare mult mai mare pentru "Bitcoin Cave of the Lions". Totul se întoarce la o pagină care susține că doi studenți de la Show-ul Fondator Vox au introdus Pestera Lunilor unui Robot de Cod Bitcoin .
Se presupune că Dagmar Wöhrl (una dintre leione), în timpul spectacolului, a investit 250 de euro în bot. După 3 minute ea ar fi trebuit să facă deja profit de 73 de euro. Inutil să spun, aceasta este o înșelătorie, iar presupușii studenți nu au fost niciodată în spectacolul leului.
În prezent, site-ul este chiar atât de agresiv publicat încât publicitatea Google apare deja când introduceți numai "Bitcoin" pe Google.

Anunțul Google cu inscripția Cave of the Lions Scam

Pentru a beneficia de aceasta, utilizatorii trebuie să investească cel puțin 250 de euro. Deoarece depozitul se face pe o platformă CFD, se poate presupune că infractorii vor primi nu numai 250 de euro pe depozit, ci mai degrabă comision de 500 de euro de la platformă. De regulă, platformele CFD plătesc comisioane foarte mari pentru fiecare client nou.
Din păcate, Google nu are un mod ușor de a marca o astfel de publicitate ca o fraudă, de exemplu, este posibil pe Facebook. De aceea nu pot fi făcute multe lucruri și chiar dacă reușiți să eliminați anunțurile, escrocii vor deschide pur și simplu un nou cont Google Adwords și un nou site web.
În trecut, publicitatea într-un stil similar a făcut deja online la timp.
Fiecare investitor ar trebui să știe că nu are sens să comercializeze un Robot Bitcoin Trading . Dacă cineva deține, de fapt, un bob bun de comerț care face profituri mari în câteva minute, ar putea să o folosească el însuși. În timp ce există întotdeauna oportunități de arbitraj între schimburile de criptocurențe între diferite burse, acestea funcționează doar cu volume mici de tranzacționare. Pe scară largă și cu mulți utilizatori și volum de tranzacționare, acest lucru nu este scalabil.
Deci, dacă doriți să investiți în piața de criptografiere, este mai bine să deschideți un cont cu Coinbase, să cumpărați biți și să îi lăsați acolo. Deja începând de la depozitul de 100 de euro, ajungeți aici, de asemenea, în valoare de 10 USD fără Coinbase. La urma urmei, Coinbase este cea mai mare platformă cripto din lume. Pentru orice altceva care vă promite profituri rapide, aș fi mai critic.


fraudă articolul



Actualizați 24.07.2018 18:20 ceas: De asemenea, pe Facebook există acum cripto publicitate cu Pestera Lunilor. Fii atent cu experiența Bitcoin Profit . 
Actrita braileanca Giliola Motoi a incetat din viata la numai 47 de ani 
Actrita braileanca Giliola Motoi a incetat din viata la numai 47 de ani

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More