duminică, 8 septembrie 2019

Farul Constanta vs FK Csikszereda Miercurea Ciuc

Farul is standing on 14 place with 1 win 2 draws and 2 defeats. They played against good teams like Rapid , Petrolul, Concordia, Calarasi and leader Turris. Young coach Zicu and manager Marica both at beginnings of their careiers will try to confirm and to finish this seasson in the first part of the table. They signed last week with ex Dinamo player P. Petre who will play today and they have Mitrov Moldovan and Ursu missing today due to injuries.
The team plays good but they scored only 2 goals so far .Today they are waiting results from their strikers to start scoring and new entry Petre will help them to do that.
Miercurea Ciuc are new entry in the league and will fight to avoid relegation.In this game they will defend and will try to score on counter.
I see a close game with few goals probably a 2-0 victory for Farul.







TOTAL GOALS - 2.5

2.5
52%
UNDER
47%
OVER







WHO WILL WIN?

1.9Farul Constanta
3.4Draw
3.4FK Csikszereda Miercurea Ciuc
Good luck.

Concordia vs CSM Resita
Concordia relegated last seasson but they still have in the team some experienced players with a lot of games in first divission.
Greab as a goalkeeper Albu Dobrosalevici and Dumitras as Defenders, Gradinaru and Ivanovici in attack.
Last weeks they signed with Nica , Tarcoveanu and Batin and coach Dinita have now a team that could.fightbfor promotion.
They did not start very well the season but now is time to go up.
CSM Resita is promoted this year and they do not have much experience. They started well for a new entry and last round were close to a surprise leading in front of Rapid . With a red card and missing experience they lost at the end with 1-2. Having Ehhman suspended for today's game they will not be able to resist in front of much experienced players of Concordia.

Transfer sonor la Farul! Patrick Petre a semnat cu ”marinarii”

Farul a perfectat un transfer sonor în această săptămână. Echipa antrenată de Ianis Zicu a bătut palma cu un dinamovist pursânge. Fiul lui Florentin Petre, Patrick Petre (22 de ani) a semnat astăzi contractul cu gruparea constănţeană.
Liber de contract după ce în sezonul trecut a evoluat la Poli Iaşi, despre Patrick Petre s-a zvonit că ar merge la Petrolul, acolo unde e antrenor Flavius Stoican, însă mijlocaşul fost internaţional U17 şi U19 n-a mai ajuns să semneze cu ploieştenii. A făcut-o în schimb cu Farul, altă echipă de tradiţie din campionatul Ligii 2 şi care îşi propune promovarea.
Farul a oficializat astăzi transferul lui Petre, însă detaliile în privinţa mutării fiului lui Florentin Petre la Constanţa le ţine ca secret de stat.
În cariera sa, Patrick Petre a jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi.
În ediţia trecută de campionat, mijlocaşul a evoluat în 24 de meciuri de prima ligă, doar în 13 ca titular, şi a marcat un gol.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Ianis Zicu, înaintea meciului cu Csikszereda: ”Această partidă trebuie câştigată indiferent de jocul pe care îl prestăm”. Ce a spus Patrick Petre la prezentarea oficială la Farul

Farul revine pe teren propriu după o nouă deplasare în care a luat bătaie şi anunţă din nou că trebuie neapărat să câştige puncte în faţa propriilor suporteri. Aşa a făcut-o şi cu Petrolul (0-0), după ce vedea cu înfrângere din meciul de la Chiajna (1-2), şi aşa îşi propune şi acum, după eşecul înregistrat pe terenul liderului Turris-Oltul (0-2).
În faţa constănţenilor antrenaţi de Ianis Zicu va fi duminică, de la ora 13:30, nou-promovata FK Csikszereda, o echipă care are cu un punct mai puţin acumulat decât Farul până în acest moment, însă are şi un meci mai puţin disputat.
Ianis Zicu: ”Această partidă trebuie câştigată indiferent de jocul pe care îl prestăm”
În converinţa de presă premergătoare jocului cu formaţia din Miercurea Ciuc, antrenorul Farului a prezentat noua achiziţie, pe Patrick Petre, şi a vorbit şi despre întâlnirea din etapa a 6-a. Zicu se aşteaptă la un meci greu, însă nu concepe alt rezultat în afară de victorie. Acesta speră ca atacanţii să nu mai rateze aşa cum au făcut-o până acum.
”Avem o partidă foarte grea. Dacă, până acum, am întâlnit echipe care şi-au anunţat candidatura la promovarea, iar unele dintre ele au şi arătat asta prin rezultate, iar altele mai puţin, acum întâlnim o echipă care este, să spun aşa, de nivel mediu din Liga a 2-a, dar care ne poate pune probleme foarte mari dacă nu vom juca aşa cum trebuie să o facă o echipă care joacă acasă şi care vine după un rezultat negativ. Această partidă trebuie câştigată indiferent de jocul pe care îl prestăm, pentru că avem nevoie de toate cele trei puncte. Este o partidă pe care nu avem voie să o ratăm. Întâlnit o echipă care se închide foarte bine, dar este foarte periculoasă în momentul în care recuperează. Pe tranziţia lor pozitivă lucrurile pot fi problematice pentru noi, dacă nu vom şti să luăm măsurile care trebuie.
Sunt cinci meciuri în care, din păcate, atacanţii noştri nu au marcat. Din fericire, au avut situaţii de a marca, şi la Turnu Măgurele, până în minutul 60, până când am controlat, zic eu, meciul în totalitate, am avut şansa să trecem în avantaj şi sunt convins că apoi n-am fi pierdut acea partidă. Fără acel autogol, jocul nostru nu s-ar fi schimbat cu nimic. Din păcate, echipa a căzut după acel autogol, lucru pe care trebuie să nu-l mai facă de acum încolo. (...) Acum, lucrurile se schimbă. Să sperăm că şi gazonul nostru va arăta decent la ora partidei, să putem să avem un joc colectiv foarte bun, să putem să avem ocazii să marcăm, pentru că, din nefericire, noi nu reuşim să marcăm dintr-o ocazie, avem nevoie de foarte multe.
Nu mai este atât de cald cum a fost în primele etape. Cred că vor fi 25-26 de grade la ora partidei. Este o oră de Anglia. Până la urmă, nu contează ora, contează ca noi să obţinem cele trei puncte, pentru că, în momentul acesta, avem mare nevoie, pentru a putea să abordăm altfel meciul din cupă, să putem trece şi de acest tur.
Contăm şi pe sprijinul publicului, care a fost mereu alături de noi, chiar şi la meciurile în care am avut rezultate negative. De câte ori au mers băieţii la galerie, fanii nu au fost sub nicio formă negativişti. Au respectat jucătorii. Eu cred că au văzut că jucătorii îşi dau viaţa pe teren şi sper ca acest lucru, indiferent de rezultat, să-l facă până la final, pentru că este important ca oamenii să înţeleagă şi să vadă o echipă care luptă, nu cedează în faţa oricărui adversar şi că e capabilă în orice moment să pună probleme”, a spus Ianis Zicu înaintea jocului cu Csikszereda, în care ar putea debuta mijlocul Patrick Petre, însă în care nu-i va putea folosi pe Mitrov, Ursu şi Moldovan, toţi accidentaţi, însă acesta din urmă fără şanse să mai joace în acest an.
Patrick Petre: ”Sper să am multe realizări, să-mi ajut colegii să obţinem cât mai multe victorii”
Despre venirea la Farul şi ceea ce îşi propune la prima echipă din Liga 2 pentru care joacă în cariera sa a vorbit Patrick Petre, mijlocaş care ultima dată a evoluat la Poli Iaşi. Fiul dinamovistului Florentin Petre îşi propune că înscrie şi să ofere cât mai multe pase de gol.
”Am venit la o echipa frumoasă, cu tradiţie, cu suporteri care sunt alături de echipă şi care merită să o revadă în Liga 1. Sper să am multe realizări, să-mi ajut colegii să obţinem cât mai multe victorii şi să ne îndeplinim obiectivul. Sunt bine fizic, m-am pregătit în vacanţă şi abia aştept să joc.
Pe majoritatea noilor mei colegi îi cunoşteam. În lot sunt mulţi jucători tineri cu mare calitate şi sunt sigur că o să facem o treabă bună. Am cele mai multe meciuri în Liga 1 din lot şi sper să arăt acest lucru şi pe teren. Este cel mai puternic sezon de Liga a 2-a din ultimii ani, cu foarte multe echipe de tradiţie. Încă nu am apucat să joc la Liga a 2-a, să simt jocul, să văd cum este aici, o să fie prima oară pentru mine. Sper să o fac foarte bine. Eu, personal, vreau să am realizări, goluri, pase de gol care să ajute echipa să câştige meciurile”, a spus şi Patrick Petre.
În cariera sa, Patrick Petre a jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi.
Înaintea desfăşurării etapei a 6-a, Farul ocupă locul 14 în Liga 2, cu 5 puncte, în timp ce FK Csikszereda e pe poziţia a 16-a, retrogradabilă, cu 4 puncte, însă are un meci mai puţin disputat.
Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Farul Constanţa

Articole similare



https://www.betshoot.com/football/164036-CS-Concordia-Chiajna-vs-CSM-Resita

Încă două achiziţii pentru Concordia Chiajna! Paul Batin şi un atacant de la Petrolul, ultimii sosiţi sub comanda lui Laurenţiu Diniţă

Dacă în ultima zi de transferuri, luni, i-a adus pe mijlocaşii Andrei Tîrcoveanu (22 de ani), împrumutat de la Viitorul, şi Cristinel Matei (23 de ani), ultima dată la UTA, astăzi, Concordia Chiajna a mai perfectat două achiziţii. Ambii sunt atacanţi. Paul Batin şi Eugen Nica se alătură echipei antrenate de Laurenţiu Diniţă.
Paul Batin (32 de ani) se întoarce la Concordia Chiajna după şapte luni, perioadă în care a jucat în prima ligă din Cipru, la Doxa. Pentru ilfoveni a jucat în perioada 2017-2018, într-un sezon şi jumătate de Liga 1. În cariera sa a mai jucat pentru UTA, Gaz Metan, CFR Cluj (în două rânduri), Pandurii (în două rânduri), FC Braşov, FC Botoşani, Dinamo şi Miedz Legnica (Polonia).
Alexandru Eugen Nica (21 de ani) a evoluat ultima dată la Daco-Getica, iar de curând s-a despărţit de Petrolul, club de care era legat contractual din vara lui 2018 şi unde nu a convins să fie păstrat în lot. Bucureşteanul şi-a început cariera la Juventus (redenumită acum Daco-Getica), apoi a jucat sub formă de împrumut la CS Baloteşti, l-a achiziţionat Petrolul, pentru care a evoluat un singur meci la începutul sezonului trecut, iar ploieştenii l-au împrumutat după aceea la Daco-Getica, pentru care a jucat în 25 de meciuri şi a marcat patru goluri.


Articole similare

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More