Nu știți ce să vă gândiți la detectoarele de pește fără fir? Au auzit multe despre Deeper Fishfinder și au întrebat ce este adevărul? Luați 5 minute pentru a citi această îndrumare scurtă pentru a afla mai multe despre neînțelegerile obișnuite asociate cu Deeper și pentru a lua o decizie mai informată despre sonarul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Înțelegerea noilor tehnologii

Când primul Deep Echolot a intrat pe piață în 2013, acest dispozitiv era ceva nou pentru pescarul avid. Patru ani mai târziu, mii de pescari au folosit metoda mai adâncă în mai multe moduri pentru a pescui mai mult.
Ca și în cazul oricărei noi tehnologii, mai sunt încă câteva mituri care trebuie lăsate să fie eliminate.

MIT 1 - Linia mea de pescuit se va rupe și îmi pierd sonarul

Înțelegem pe deplin. Ai investit într-un ecosounder de înaltă calitate, așa cum te simți în legătură cu ejectarea acestei unități într-un lac?
Într-adevăr, puteți arunca în siguranță și în siguranță pe Deeper, fără să vă faceți griji despre ruperea liniei de pescuit. De aceea ...
Am testat Deeper Echolote cu o varietate de linii de pescuit cu o singură linie la împletit, la sarcini maxime de 6 kg / 2,7 kg până la 20 kg / 9 kg. Toate sunt potrivite pentru a fi utilizate împreună cu Deep Echosounder.
Asigurați-vă că ați scos corect:
  • Faceți o ridicare laterală pentru distanțe mai scurte.
  • Evitați lovirea sau închiderea etrierului în timp ce vă aflați în aer.
  • Pentru ejecțiile de la distanță cu rază lungă de acțiune, asigurați-vă că utilizați o bară robustă și o linie puternică de pescuit.
Asta e tot. Doar urmați câteva puncte simple și ruperea liniei dvs. de pescuit este, în sfârșit, un lucru din trecut.
La urma urmei, toate ecosounderele Deeper sunt special concepute pentru ejecție. De asemenea, nu uitați că DEEPERUL VĂ PLOASĂ LA SUPRAFAȚĂ, așa că, în cel mai rău caz, vă veți uda.

MIT 2 - Ecosounderele mai profunde sunt doar jucării

Nu vă lăsați păcălit de dimensiune. Bazele sonore mai ecologice au totul.
Desigur, dimensiunea unui dispozitiv este rapid dedusă din performanța sa. Vedeți un dispozitiv mic și credeți că este mai puțin puternic sau mai puțin potrivit pentru găsirea peștilor.
Cu toate acestea, țineți cont de procesul de dezvoltare tehnologică. Cu cât sunt mai moderne și mai avansate, aparatele mici devin deseori. Doar aruncați o privire la telefonul dvs. smartphone sau camera GoPro, dacă aveți unul. În ciuda dimensiunii lor mici, astfel de dispozitive sunt adevărate minuni ale tehnologiei.
Și același lucru este valabil și pentru sunetul de ecou de la Deeper.
Datele tehnice vorbesc de la sine. Seria Deeper PRO ( PRO  și  PRO + ) oferă:
  • 15 scanări pe secundă - atunci când se deplasează la o viteză de 4 mp / h / 6,4 km / h, aceasta corespunde unei scanări la fiecare 5 "/ 12 cm.
  • Distanța de țintă de 0,5 "/ 1,2 cm - astfel încât și cele mai mici obiecte pot fi recunoscute și păstrate în afară.
  • Adâncimea de scanare de până la 260 picioare / 80 de metri - adâncimea și suprafața anchetei până la 260 picioare / 80 de metri.
De ce nu comparați performanța unor dispozitive convenționale cu seria Deeper. Sau comparați Deeper PRO + cu un Humminbird Helix 10. Veți fi uimit de cât de incredibil de puternice sunt aceste unități mici, fără fir.
În plus, Deeper Echolote au un avantaj distinct față de concurență: versatilitatea.
Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv ușor, flexibil, "sofisticat" pentru caiac sau pentru pescuitul cu gheață, sateliții de adâncime mai adânci sunt adesea cu un pas înaintea competiției.

MIT 3 - Nu există nici un semnal Wi-Fi pe lac, așa că nu pot să-mi folosesc Deep Echosounder acolo

Cum să împerecheați un pește mai profund
Oh nu, din nou și din nou această tehnică! Elementele de bază sunt, de fapt, destul de simple, astfel încât dacă tehnologia cea mai recentă pare complicată pentru dvs., nu vă faceți griji. Cel mai important, nu este nevoie să primiți semnale Internet sau celulare pentru a vă folosi Sonarul mai profund.
Este deseori numele WLAN, ceea ce provoacă confuzie.
Cei mai mulți dintre noi conectează Wi-Fi la Internet, deoarece rutele noastre de acasă, birou sau cafenea folosesc un semnal Wi-Fi în jurul colțului pentru a conecta dispozitivele noastre la Internet.
Cu toate acestea, un semnal Wi-Fi nu trebuie neapărat să fie legat de Internet, este inițial doar o conexiune radio între două dispozitive. În cazul dispozitivului Deep Echolot, conexiunea Wi-Fi nu are nimic de-a face cu o conexiune la Internet. Este doar un semnal radio utilizat de dvs. Deeper pentru a transfera date pe telefon. Funcționează ca o conexiune Bluetooth, dar este mai puternică, mai rapidă, are un interval mai lung și gestionează un volum mai mare de date.
Alternativ, se poate imagina Deeper pentru scopuri ilustrative ca hotspot. Acest lucru trimite un semnal care se conectează la telefon sau tabletă.
Prin urmare, nu este nevoie de utilizarea semnalului mobil Deep Echosounder sau de Internet. Chiar și funcțiile GPS ale PRO + pot fi efectuate fără un semnal telefonic - dispozitivul se conectează direct la sateliții GPS.

MITUL 4 - Ecosounderele mai profunde nu sunt potrivite pentru trolling

trolling cu Fishfinder mai profund

Datorită inovațiilor ample care au însoțit vizor de pește doar pentru pescarii de teren, barca și caiac pescarilor cred uneori că acest dispozitiv nu este pentru ei.
Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat - Deeper poate fi ușor tras în spate (trolling).
Aplicația Deeper are un mod special pentru pescuitul cu barci. Acest mod vă permite să trăgând pe îndelete După aceea mai adâncă în căutare de pește și facilitează investigarea texturii apei precum și pregătirea hărților subacvatice detaliate în vizualizare în timp real.
În plus, modelele seriei PRO (Deeper PRO și PRO +) au o gamă funcțională pentru trolling convenabil.
Factorii majori afectează trăgarea confortabilă când sunetele de ecou spark sunt în joc:
  1. Semnalul de conectare utilizat pentru telefonul dvs. smartphone
  2. Numărul de scanări efectuate de sonar pe secundă.
Modelele PRO și PRO + se conectează la telefonul smartphone printr-un semnal WLAN: aceasta asigură o conexiune bună, fiabilă în timpul trolling-ului. Sonerele sonore care se bazează pe o conexiune Bluetooth au adesea probleme de conectare.
În ceea ce privește numărul de scanări, PRO și PRO + trimit 15 scanări pe secundă. Acest lucru este util pentru trollingul fără probleme datorită următoarelor aspecte.
Imaginați-vă, pentru un moment, călătoriți la 4 mp / h / 6,4 km / h - echivalentul a 5,9 picioare / 1,7 m / secundă. La 15 scanări pe minut, scanările sunt trimise la o distanță de aproximativ 5 "/ 12 cm. Aceasta înseamnă că detectarea subsidenței și a vegetației și localizarea peștilor mici și mari ar trebui să fie cu ușurință posibile. Dacă vă reduceți viteza la 2mp / h, distanța de scanare dintre fiecare scanare va fi de numai 2,5 "/ 6cm, permițându-vă să localizați obiecte mult mai mici cu o precizie mult mai mare.

MIT 5 - Mai adânc este potrivit numai pentru o metodă de pescuit

tipuri de pescuit
Înainte de apariția căutătorului Deeper fish, un sonar special a fost folosit exclusiv pentru o metodă de pescuit.
Unul pentru caiac, altul pentru barca ta și, de asemenea, o lumină intermitentă pentru pescuitul cu gheață. Prin urmare, mulți pescari credeau că acest lucru este valabil și pentru soneria ecologică mai profundă - un căutător de pește pentru pescarii de teren sau exclusiv pentru pescuitul cu gheață.
Aceste reguli vechi de degetul mare sunt acum învechite. Puteți folosi Echosounderul dvs. Deep pentru toate metodele de pescuit.
Astfel, Deeper este ideal pentru  pescuitul terestru ,  pescuitul cu gheață ,  caiac sau  pescuitul cu barca ,  atât în apă proaspătă , cât și în apă sărată. Fiecare mod de pescuit impresionează cu performanțe ridicate în mod constant, ceea ce nu este în niciun caz inferior celui al unităților convenționale de sunet.

Mitul 6 - Echosounderele mai profunde sunt costisitoare

2 întrebări pentru dvs.
întrebare pictogramă
Întrebarea 1: Cât de mult este o oră în valoare de timpul tău și cât de mult este o bătălie de 1 oră cu un adevărat monstru care merită pentru tine?

întrebare pictogramă
Întrebarea 2: Cât de mult ai cheltui pe un Eisblinkleuchte, un caiac telemetri de pește, un pește Finder evacuabile, o bază de date pentru înregistrarea tuturor scanărilor precum și accesul la un portal web care vă permite accesul la toate hărțile generate?
Răspunzând la aceste întrebări, să dovedim că opinia comună a lui Deeper ca dispozitiv scump este un mit.
Să începem cu problema timpului tău? La urma urmei, timpul este un produs prețios în zilele noastre. Așa că întreabă-te ce merită o oră din timpul tău?
Luați în considerare acum cât de mult timp vă deșeuri sau de pescuit în zone cu stocuri de pești mici halfheartedly în jurul dümpeln 7,5 m adâncime în 25 de picioare / în timp ce misuna 10 picioare / 3 metri adâncime de biban. Marcarea peștilor și a structurilor de localizare vă va oferi mai mult timp pentru scopul final - pescuitul.
Așa că am un căutător de pește ieftin și am câștigat mult timp, nu?
Greșită. Un set ieftin va costa în cele din urmă, mai mult timp decât salvarea ei - scanari cablu rupt în care primele 10 de picioare / 3 m, iar a doua măsurare de 14 picioare / 4,5 m, simboluri de pește care indică pește de mici dimensiuni gigant.
Pentru a profita la maximum de timpul pe apă, aveți nevoie de un dispozitiv pe care să aveți încredere.
Să trecem la întrebarea 2 - costul total al unei lanterne de gheață, un căutător de pește pentru caiac și un căutător de pește de unică folosință. Să o păstrăm cât mai simplu posibil. În primul rând, să ne uităm la costul unei lumini intermitente.
Luați o lanternă de gheață convențională, cum ar fi  Humminbird ICE 35. Acum, scoateți 80 $ și obțineți prețul Deeper PRO. Dar Humminbird are cu siguranță o funcționalitate mai mare, nu? Greșită.
Deeper PRO este chiar superior în toate domeniile:
  • 260 picioare / 80 de metri adâncime de scanare comparativ cu 200 picioare / 60 de metri,
  • Distanța de țintă de 0,5 "față de 2,5",
  • 0,2 lbs greutate, comparativ cu 11,4 lbs (da, ați auzit acest drept).
Și PRO are o caracteristică de zoom, precum și un marker GPS gaură de gheață, Humminbird nu.
Humminbird ICE 35Mai profund PRO
Adâncime scanare maximă200 picioare / 60 de metri260 picioare / 80 de metri
separarea țintă2,5 "/ 6,3 cm0,5 "/ 1,2 cm
greutate5 kg / 11,4 kg0,1 kg / 0,2 lb
funcţia zoomnuda
GPS Eislochmarkierungnuda
Afișează lumina intermitentă cu lumină intermitentă tradițională și afișajul tradițional al sunetuluiNu, doar un indicator tradiționalda
fără firnuda
Deci, obțineți pentru 80 $ mai puțin o lumină mult mai puternică cu gheață. Pe de altă parte, este dificil de argumentat.
Și apoi gheața se topește ...
Puteți să vă împachetați farul de gheață și să mergeți la magazin pentru a obține o nouă unitate de sonar pentru caiac.
Sau puteți să montați același Deeper PRO pe care l-ați folosit toată iarnă pentru călătoria dvs. pe caiacul dvs. și dacă vă duceți cu trolling-ul. Și tu ai și un dispozitiv de evacuare.
Imaginați-vă că ați investit într-o lumină de gheață separată și un peșteruitor de caiac în loc de un Deeper PRO. Puteți cheltui $ 300- $ 500, o sumă pe care o veți investi cel mai probabil în ecosoundere mai puțin puternice. Și încă nu aveți o funcție de scanare de pe țărm.

MITUL 7 - Când scoatem Echosounderul mai adânc, îl urmăresc peștele

Deeper Pro Fishfinder cu pește
Probabil că nu vă deranjează pe nimeni prin scoaterea de pe Deeper. Dimpotrivă, puteți chiar atrage pești.
Cu o greutate de 0,2 lbs / 100g, ecosounderele mai profunde sunt extrem de ușoare. Ei au lovit cu o stropire pe suprafața apei atunci când au ejectat, dar greutatea lor ușoară asigură zgomot redus. Multe specii de pești sunt chiar atrase de splitter și înot în pentru a vedea ce sa întâmplat. Dar majoritatea oamenilor probabil o vor ignora.
Dacă peștii sunt deosebit de sensibili, aceștia pot fi eliminați dincolo de zona în care vă interesează, înainte de a ajunge cu ușurință în linie. Dacă pescuiești într-un râu, poți folosi curentul pentru a plasa sonarul în zona care urmează să fie scanată.

MITUL 8 - Sunetul emise de sunetul ecoui afectează / deranjează peștele

Răspunsul simplu este nu.
Din punct de vedere științific, se poate spune că, deși peștii au o ureche, gama lor de auzuri se află într-un interval de frecvență mult mai mic (0,1 - 1 kHz) decât frecvențele sonore ale soneriei ecou utilizate.
Acestea se află în intervalul 50-800 kHz - Deep Echolote sunt echipate cu 2 fascicule de sondare echo 90 kHz și 290 kHz. În apele mai puțin poluante, de exemplu, zgomotul produs de motoare poate alunga peștii din apropiere, dar acest lucru depinde, de asemenea, de tipul de pește.

MIT 9 - Ajută adânc înșelăciune

Pescari folosesc tehnologia sonarului de peste o jumătate de secol. Și dezbaterea despre înșelarea folosirii acestor dispozitive în apa sărată și pescuitul cu gheață părea tăcută de ani de zile.
Cu toate acestea, deoarece ecosounderii s-au dovedit a fi o tehnologie nouă pentru pescarii de pe țărm, uneori se spune că "utilizarea unui Deeper este înșelătoare" sau "el jefuiește orice fel de pescuit".
În cele din urmă depinde de preferințele personale în cele din urmă. Dacă un pescar vrea să folosească metoda de încercare și de eroare (și are destul timp), este bine. Dacă altcineva utilizează tehnologie inteligentă pentru a economisi timp și pentru a afla mai multe, nici o problemă. Cu toții avem prioritățile și preferințele noastre.
Cu toate acestea, este incontestabil faptul că peșterul furnizează date care trebuie interpretate de fiecare pescar însuși pentru a ateriza o captură.
Și tehnologiile inteligente, cum ar fi Deeper Fishfinder, contribuie cu siguranță la pescuitul mai multor oameni. Iată două grupuri principale:
timp pictograma
Muncitorii care lucrează greu și muncesc cu puțin timp
pictograma de mână mai adâncă
Ju lungime L oday
Dacă tradiționaliști vorbesc despre abilitățile de pescuit și de a evidenția ani de experiență pe care aceasta trebuie să fie capabil să citească un loc de pescuit în mod corespunzător pentru a anticipa localizarea peștelui dorit, un aspect este deseori ignorat. Timpul. Această metodă necesită întâlniri lungi, regulate și pentru unii dintre noi cu obligațiile profesionale și private, timpul este adesea problema factor decisiv Deeper Sounders ecou oferă o oportunitate de a investiga motive potențiale de pescuit în minute în loc de ore sau zile de cheltuieli ea.Cu toții vrem să ne transmitem pasiunea pentru pescuitul copiilor noștri. Dar hai să ne confruntăm cu asta. Într-o lume dominată de smartphone-uri și medii sociale, pacientul care așteaptă o captură este greu de convingat. Sonar realizat de Deeper aduce tehnologia în lumea de pescuit, care este doar pentru tineri de interes.

Copiii care folosesc o pescari mai adanci

LEGENDA 10 - Deeper „filme sub apă“ sau scufunda pe fundul apei și scanează

Pentru acele bănci pescarii care până acum au puțină experiență cu tehnologii pentru detectarea de pește, funcționarea sonar Mai adânc, uneori, mai mult decât confuz. În plus, asemenea ecosoundere sunt adesea confundate cu camerele subacvatice.
În ceea ce privește funcționarea Deep Echolote, trebuie remarcate următoarele aspecte:
  • Dispozitive de scanare mai adânci, ele nu trage  - ilustrațiile din aplicația dvs. provin din colectat folosind datele sonar, cel mai actual și pe stânga, cele mai vechi date sunt afișate în partea dreaptă.
  • înoată mai adânci, el nu se scufunda  - dacă sunteți familiarizați cu semne plutitoare sau alte inele pentru localizarea structuri și adâncimi de apă, s-ar putea lua în considerare dispozitivele de lucru Mai adânc în același mod. De fapt, întreaga unitate plutește pe suprafața apei și emite impulsuri de undă sonoră care pot fi folosite pentru măsurarea adâncimii, pentru localizarea școlilor de pești și pentru detectarea condițiilor de teren.

Crearea de legende, fără mituri

Ca și în cazul oricărei noi tehnologii, există și multe mituri aici. Sperăm că vă putem aduce un pic mai aproape de funcționalitatea și avantajele Deep Echolote. Apoi este timpul să vă oferiți un test hands-on pentru a vă ajuta succesul în pescuit - echipamente noi de pescuit, capturi noi, mai multă experiență.

https://deepersonar.com/de/de_de/blog/top-10-mythen-uber-deeper-fischfinder