sâmbătă, 13 mai 2017

Record uriaș stabilit de Viitorul! Este prima echipă din România care face asta

Cine este Denis Drăguș, noul star al Viitorului lui Gică Hagi. E deja asemănat cu Dobrin! 

Gol "a la Ibrahimovic" inscris de Denis Dragus de la Viitoru



Viitorul a câștigat campionatul și a devenit cea mai tânără campioană din istoria celor 54 de ligi de pe continent, după anul apariției.
De asemenea, Viitorul a bifat o altă premieră: este echipa care reușește să câștige cel mai repede un titlu de campioană în România după anul fondării.
Ultima grupare care cucerise titlul în același stil a fost chiar Dinamo, care a luat Divizia A în 1955, la 7 ani după apariție.
FC Viitorul are același număr de puncte în clasament ca FCSB, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.
Gică Hagi: "Cineva care e mare trebuie să ştie să piardă. Din păcate, se pare că ei nu ştiu să piardă. Îmi vine să râd.
Doar în seara această s-a simţit această presiune. Am avut şansă. Uleiul iese la suprafaţă. S-au unit nişte planete şi a fost bine pentru noi. Cine e mare, prima chestie pe care o faci, trebuie să înveţi să pierzi. Am câştigat pe merit. Eu sunt mândru"
Gabriel Iancu: "La penalty, m-am gândit să închid ochii, să dau tare, pe centru. Am avut noroc și că portarul s-a aruncat într-un colț. Suntem foarte fericiți, lumea e bucuroasă alături de noi, nu cred că se aștepta nimeni. Am făcut foarte multe antrenamente, am făcut ce ni s-a spus. E un titlu meritat!"
Romario Benzar: "Nu mai pot vorbi, ce am realizat e incredibil. Uitați ce se întâmplă la Constanța. Atât vă rog: de acum încolo, Viitorul e campioana. Liniște!"













Trupa lui Hagi se află la 90 de minute de o performanță istorică pentru clubul constănțean.
Cu toate că doar 90 de minute îi despart de o performanță incredibilă, Gheorghe Hagi nu le impune puștilor săi câștigarea campionatului: "Suntem mândri și fericiți de tot ce facem. Nu suntem campioni încă, există presiune mare, dar sperăm să câștigăm și meciul de acasă, dacă nu, asta e".


Gazeta a identificat 10 motive pentru care Viitorul ar merita să devină sâmbătă campioana României.
  1. Echipa lui Hagi a terminat pe primul loc în sezonul regulat, 51 puncte, la 4 distanţă de FCSB şi 10 de Dinamo. În cele 26 de etape, a avut cea mai bună apărare, 22 goluri încasate, la egalitate cu FCSB.
  2. Este echipa cu cele mai multe victorii reuşite pe întreg sezonul, 20, niciuna dintre celelalte 13 competitoare nu mai are cum să o egaleze la număr de succese. FCSB are 18, CFR şi Dinamo 17.
  3. Cea mai sportivă echipă din campionat! Elevii lui Hagi au primit doar un roşu în întreg sezonul. Comparativ cu FCSB 7 roşii, Dinamo 5, CFR 5, CSU 4 și Astra 4.
  4. Încă din momentul în care a decis să coboare pe bancă, Hagi a impus sistemul 4-3-3, unul pe care-l utilizează şi la toate grupele de juniori, aşa cum se procedează la marile academii. Fiind un sistem ofensiv, tehnicianul dobrogenilor şi-a asumat un risc la capitolul defensiv, dar se poate observa un progres de la an la an: 2014/2015 - 54 de goluri primite, 2015/2016 - 51 goluri primite, 2016/2017 - 30 goluri primite, a doua cea mai bună apărare, după FCSB (29).
  5. Indiferent de adversar, Viitorul a jucat spectaculos, dovadă că are cel mai bun procentaj de goluri marcate din acţiune dintre cele 6 echipe care s-au calificat în play-off: Viitorul - 74 %, CSU - 72 %, Dinamo - 70 %, CFR - 68 %, FCSB - 65 %, Astra - 61 %.
  6. A dat în permanenţă credit tinerilor, în fiecare meci evoluând cel puţin 5 jucători sub 23 de ani. În total, în ediţia curentă s-a bazat pe 15 jucători autohtoni născuţi după 1 ianuarie 1994, locul 1 la acest capitol.
  7. În acest sezon, Viitorul a utilizat numai 5 străini, iar în ultimele 14 meciuri pe teren s-a mai aflat doar Kevin Boli. Comparativ, Dinamo, cealaltă echipă care şi-a propus să dea credit tinerilor din pepiniera proprie, a egalat recordul de străini utilizaţi într-un sezon, 16, iar în 2017 au folosit de fiecare dată cel puţin 8 străini pe meci!
  8. Hagi nu a transferat la număr, aşa cum a făcut-o Dinamo în vară, când a schimbat toată echipa. Nu a trasferat nici cei mai buni jucători, ca Steaua, ci a adus fotbaliştii necesari pe fiecare post. În iarnă a adus doar jucători cu potenţial de creştere: Roşu, Morar şi Ţucudean.
  9. Viitorul se poate lăuda cu un istoric mai curat. Clubul a început activitatea în 2009, când a preluat locul cedat de CS Ovidiu în Liga 3, ajungând în Liga 1 în 2012. În schimb, FCSB şi Dinamo au fost introduse direct în Liga 1, CSU a primit loc direct în Liga 2, Astra are un trecut neclar legat de fuziunea cu Petrolul din 2003, CFR a fuzionat cu Ferar Cluj în mijlocul campionatului 1947/1948, când a făcut saltul de pe locul 3 în B pe prima scenă!
  10. Hagi este cel mai longeviv antrenor din campionat, iar rezultatele se văd: a preluat echipa de pe locul 11 în etapa 11 a ediţiei 2014-2015 şi a dus-o la 90 de minute de titlu















http://www.softwarebeam.com/2016/08/windows-10-product-keys-serial-keys.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More