joi, 5 aprilie 2012

Canon - Promotie Multifunctional Pixma MG5350 + CADOU




Scurta descriere
Spacer
Calitate profesională avansată pentru acasă
Multifuncţionala ideală, cu 5 cartuşe separate de cerneală, pentru cei care apreciază caracteristicile puternice şi imprimarea de înaltă calitate. Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare, cea mai bună din domeniu, cu picături de cerneală de minimum 1 pl, furnizează rezoluţii de imprimare de până la 9600 dpi pentru fotografii uluitoare, cu gradaţii fine şi imagini monocrome fără granulaţie. O fotografie fără margini în format 10 x 15 cm, la calitate profesională este imprimată în aproximativ 20 de secunde, la vitezele ISO ESAT excepţionale de 12,5 ipm pentru documente monocrome şi de 9,3 ipm pentru cele color*.

Operare simplă
Panoul de comandă centralizat, cu afişaj TFT color de 7,5 cm oferă utilizatorului o experienţă intuitivă, iar graţie sistemului de operare rapidă, funcţiile pot fi accesate fără efort.

Design elegant
Cu finisajul său compact şi elegant, integral negru, acest dispozitiv se încadrează perfect în orice locuinţă.

Conectivitate îmbunătăţită
Cu funcţia Wi-Fi încorporată, partajarea în locuinţă este simplă. Imprimaţi de pe şi scanaţi direct pe dispozitive mobile utilizând aplicaţia Easy-PhotoPrint. Compatibilitatea cu tehnologia AirPrint de la Apple* vă permite să imprimaţi direct de pe iPad şi iPhone.

Imprimare prin servicii cloud
Parcurgeţi şi imprimaţi fotografiile dvs. favorite direct pe imprimantă din albume online stocate în CANON iMAGE GATEWAY** şi Google Picasa. Accesaţi calendare, materiale de papetărie şi alte şabloane imprimabile la cerere fără a utiliza PC-ul***.

Manevrare versatilă a materialelor
Descoperiţi flexibilitatea cu funcţia de imprimare automată faţă-verso pentru a utiliza ambele feţe ale hârtiei şi alimentarea cu hârtie pe 2 căi, care vă permite să încărcaţi simultan hârtie simplă şi hârtie foto. Puteţi imprima direct pe discuri CD, DVD şi Blu-ray® compatibile cu funcţia de imprimare directă pe disc.

Caracteristici ecologice
Aflaţi informaţii despre reducerea emisiilor de CO2 şi despre economiile de hârtie obţinute prin imprimarea faţă-verso cu ajutorul caracteristicii Informaţii ECO, pentru a vedea cum contribuiţi la protejarea mediului. Economisiţi energie utilizând funcţia de oprire automată - setaţi imprimanta să se oprească dacă nu este utilizată o anumită perioadă de timp.

Software avansat
Transformaţi momentele din filmele dvs. în imprimate superbe cu funcţia unică Full HD Movie Print de la Canon. Noile caracteristici includ Îmbinarea cadrelor şi Imprimare machetă pentru imagini mai impresionante. Fotografiile dvs. pot deveni şi mai interesante prin aplicarea de Efecte cu filtru distractive cu software-ul Easy-PhotoPrint EX. Utilizaţi software-ul Easy-WebPrint EX pentru a combina clipuri de pe mai multe pagini Web, astfel încât să imprimaţi doar ceea ce doriţi de pe Web. Fiţi creativ cu CREATIVE PARK PREMIUM, un serviciu online care vă permite să descărcaţi fotografii, ilustraţii, colaje de hârtie şi multe alte lucrări realizate de fotografi şi artişti recunoscuţi la nivel internaţional



Detalii
Consumabile, Accesorii
Cum cumpar?
Rate
Finantare
Denumire
Model:Pixma MG5350
Caracteristici
Functii:Imprimanta/Copiator/Scanner
Tip hartie:A4
Tip:Inkjet
Viteza de printare alb/negru:12,5 ipm
Rezolutie la printare alb/negru:9600 x 2400 dpi
Viteza de printare color:9,3 ipm
Rezolutie la printare color:9600 x 2400 dpi
Printare fotografie 10 x 15 cm:20 sec.
Scanner:
Tip scanner:Scaner CIS color tip Flatbed
Rezolutia optica de scanare:2400 x 4800 dpi
Adancime culoare:48 biti/24 biti (intrare/iesire)
Nivele de gri:16 biti / 8 biti
Copiator
Copii multiple:1-99
Diverse
Capacitate hartie:Tava posterioara 150 de coli
Caseta 150 de coli
Tava pentru imprimare directa pe disc: 1 disc CD/DVD sau Blu-Ray imprimabil
Densitate medie:Tava posterioara: Hartie simpla de 64 pana la 105 g/m² si suporturi materiale Canon speciale acceptate de pana la aprox. 300 g/m²
Caseta: Hartie simplă: 64 - 105 g/m²
Printare CD/DVD:Da
Conectivitate:USB 2.0
Wireless:Da
Retea:Nu
Consumabile
Cartus:PGI-525PGBK
Cartus:CLI-526BK
Cartus:CLI-526C
Cartus:CLI-526M
Cartus:CLI-526Y
Sisteme de operare
SO Microsoft:Windows 7 (32 si 64 biti) / Windows Vista (32 si 64 biti) / Windows XP SP2 / Windows SP3
SO Apple:Mac OS X v10.4.11 - 10.7
Caracteristici fizice
Lungime (mm):450
Latime (mm):366
Inaltime (mm):166
Greutate (kg.):8,3
Consum:22 W
Acustic:47 dBA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More