vineri, 6 aprilie 2012

Google si ASUS planuiesc sa lanseze o tableta quad-core din seria Nexus care va costa 199$

Google si ASUS lucreaza de cateva luni de zile la o tableta quad-core care ar urma sa coste doar 199$ insa deocamdata prototipurile concepute de catre companii ridica pretul de achizitie pana la valoarea de 249$ si Google nu este prea multumita de acest lucru. Google vrea sa introduca o alternativa viabila pentru tableta Amazon Kindle Fire si produsul sau ar putea deveni exact ceea ce isi doreste compania. Vorbesc despre o tableta cu ecran de 7 inch care ar urma sa aiba un procesor quad-core Nvidia Tegra 3 si la pretul de 199$ cred ca va fi extrem de cautata.
Desi tableta trebuia sa intre in productie in luna mai, Google a amanat planurile pentru a mai reduce 50$ din pretul final al dispozitivului si ramane de vazut daca decizia lor va fi una buna sau nu. Tableta lor va intra pe o piata in care nu exista prea multa concurenta deoarece Kindle Fire se vinde extrem de bine si restul tabletelor cu ecran de 7 inch nu prea au succes. Cu o tableta de acest gen Google ar putea afecta vanzarile tabletei iPad si ar putea fura o parte din cota de piata a produsului din Cupertino insa ramane de vazut cum se va prezenta “Google Nexus Tab”.



The Mountain View team plans to make some design changes and hopes to lower the price from the current $249. The tablet, made in partnership with Taiwan’s Asustek Computer, currently comes with a 7-inch screen, an Nvidia Tegra 3 quad-core processor, and is Wi-Fi-only. It runs Android 4.0, Ice Cream Sandwich. The $249 price tag on the current Google-Asustek tablet is higher than previous reports of a $149-$199 device. Amazon’s Kindle Fire, another 7-inch tablet that retails for $199, is the obvious competitor that Google will be taking on in that size and price range.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More