marți, 3 noiembrie 2015

Dinamo - Viitorul 1-5 » Umilință totală pentru echipa lui Rednic!


Viitorul s-a impus categoric în fața lui Dinamo, 5-1, în ultimul meci din etapa a 16-a.
Dinamo - Viitorul 1-5 (Gnohere 53'/Fl. Tănase 32', Achim 65', 90+1', Aganovici 86', 90+2') 
Cartonaș roșu: Mevlja 31'
Viitorul a controlat partida și a profitat de jocul modest jucătorilor de la Dinamo.
În minutul 32, Mevlja l-a impiedicat pe Chițu să ajungă la o minge, iar arbitrul a dictat penalty și l-a eliminat pe fundașul lui Dinamo. Tănase a transformat fără emoții și a deschis scorul.
Dinamo a început mai bine repriza a doua și Gnohere a egalat în minutul 53, după o gafă a defensivei de la Viitorul. După golul egalizator, oaspeții au preluat conducerea și au marcat de patru ori.
Achim a marcat în minutul 65 cu un șut din șase metri, după o bîlbîială în careul "cîinilor", iar în minutul 86, Aganovici a mărit avantajul.
Achim a marcat în 90+1 cu un șut senzațional de la 20 de metri. Aganovici a închis tabela în 90+2 după ce l-a driblat pe portarul Popescu.
După această victorie, Viitorul este pe locul 2, cu 32, la un punct de Astra, iar etapa viitoare vor avea meci direct. Dinamo este pe locul șase, cu 24 de puncte, și în următoarele două etape va juca în deplasare cu ACS Poli și pe teren propriu cu Steaua.
În minutul 13, o parte din suporterii echipei lui Dinamo au decis să plece de la stadion. Înainte de meci, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au cerut ca jucătorii să nu se prezinte la acest meci.
Dinamo : I. Popescu – Feussi, Puljici, Mevlja, S. Filip – Nedelcearu – C. Matei (cpt), Vojnovic, I. Șerban(Shalaj 66'), Palic – Gnohere. 
Rezerve: Cerniauskas, Van Haaren, Fai, Essombe, A. Marc, Gavrilă, 
AntrenorMircea Rednic
Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea – Vl. Achim, I. Filip, Aganovic – I. Hagi (cpt), Fl. Tănase, A. Chițu. 
Rezerve: Buzbuchi, Fl. Cernat, Ciupe, Țîru, D. Nedelcu, R. Marin, Nicoliță. 
Antrenor: Gheorghe Hagi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More