marți, 17 martie 2020

Primele două decese în Germania

+++ Primele două decese în Germania +++

În Germania, primele două persoane au murit din cauza virusului corona. Este vorba despre o femeie în vârstă de 89 de ani și un bărbat în vârstă de 78 de ani din Renania de Nord-Westfalia, care este cel mai grav afectat de virusul coroanei din toate statele federale.
Femeia în vârstă de 89 de ani provine din Essen și a murit din cauza pneumoniei care a apărut ca urmare a infecției cu coronavirus.
Bărbatul în vârstă de 78 de ani provine din Gangelt, care se află în cartierul Heinsberg. Există un număr deosebit de mare de infecții cu coronavirus în această regiune. Se spune că bărbatul a suferit de diabet și probleme cardiace și că a murit din cauza insuficienței cardiace după ce a fost infectat cu virusul.
Un pompier din nordul Germaniei a murit duminică (8.3.) Din cauza unei infecții cu virus în timpul unei călătorii în Egipt. În total, trei germani au murit în urma coronavirusului.
Numărul persoanelor infectate în Germania a crescut acum la 1.139 de cazuri confirmate. Aproximativ jumătate din cazuri provin din Renania de Nord-Westfalia.

+++ Primul german a murit în Egipt din cauza virusului corona +++

Primul german care a murit din cauza virusului corona este un bărbat în vârstă de  59 de ani din Schleswig-Holstein. Bărbatul a călătorit în Egipt în urmă cu o săptămână și a murit la Hurghada, în Marea Roșie. Se spune că a fost internat cu febră vineri (6 martie) și a fost pozitiv pentru Sars-CoV-2. Se spune că bărbatul a refuzat să fie transferat într-un alt spital. A murit duminică (9 martie) în unitatea de terapie intensivă.

Până acum nu este clar cum bărbatul s-a infectat cu virusul. Nu este doar primul german care a murit din cauza virusului coronei, ci și primul deces cunoscut în legătură cu Sars-CoV-2 pe continentul african.

Care este noul virus corona?

Noul virus corona se numește 2019-nCoV și aparține grupului de viruși corona. Ei își datorează numele structurii înconjurătoare, care amintește de prongurile unei coroane. Virusul poate provoca simptome precum tuse , febră și dificultăți de respirație, până la pneumonie severă Experții compară adesea virusul cu agentul patogen SARS, care a determinat să moară 8.096 de persoane în întreaga lume și 774 să moară în 2002 și 2003.
La sfârșitul lui decembrie 2019, 2019-nCoV a sărit probabil de la animale la oameni pe o piață de animale din metropola chineză din Wuhan. Virusul poate fi transmis prin infecții cu picături. Infecția este probabil să rezulte dintr-un contact personal prelungit, cum ar fi o conversație de 15 minute. Perioada de incubație este de la una la 14 zile. Cea mai bună protecție împotriva infecției este spălarea periodică a mâinilor - din punctul de vedere al expertului, protecția gurii nu este nici necesară, nici sensibil

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More