joi, 14 ianuarie 2016

Schimbări importante în lotul Farului

Golgheterul Sorin Chițu a fost ofertat de FC Brașov
Candidată la promovarea în prima ligă, FC Farul Constanța va relua pregătirile pentru partea a doua sezonului luni, 18 ianuarie, antrenorul Constantin Gache chemându-și elevii la ora 10.30, la stadionul din str. Primăverii. Față de lotul folosit în finalul anului trecut, se anunță schimbări importante, mai ales la capitolul achiziții. Astfel, doi dintre jucătorii care au pus umărul la promovarea celor de la Săgeata Năvodari în prima ligă, mijlocașul Ovidiu Vezan și fundașul central Florin Popa, au ajuns la un acord de principiu cu gruparea de pe litoral. Cei doi au evoluat ultima oară la Delta Tulcea, de unde FC Farul ar putea să-l achiziționeze și pe mijlocașul Marius Tigoianu, toți fiind liberi de contract. „Cu Vezan și Popa s-a discutat deja și am ajuns la o înțelegere. În privința lui Tigoianu, urmează ca antrenorul Constantin Gache să decidă”, a spus președintele clubului constănțean, Auraș Brașoveanu. Pe lista jucătorilor doriți de FC Farul se mai află doi jucători din Liga 1, mijlocașii Dinu Todoran și George Călințaru, ambii de la FC Voluntari. Primul a mai evoluat pentru constănțeni în perioada 2004-2008, are 37 de ani și în prima parte a sezonului a prins 16 meciuri în prima ligă, marcând un gol. În schimb, Călințaru, în vârstă de 26 de ani, a mai fost la FC Farul în sezonul 2012/2013 și a bifat doar patru prezențe pentru FC Voluntari în acest campionat.
La capitolul plecări sunt mai multe semne de întrebare, existând varianta pierderii unor titulari indiscutabili. Astfel, golgheterul Sorin Chițu este curtat insistent de o altă formație din liga secundă, FC Brașov, în timp ce fundașul Doru Bratu s-a prezentat deja la pregătirile echipei Rapid București. „Eu cred că vor fi prezenți amândoi la reunirea lotului, mai ales că au contract cu noi până în vară, cu renegociere financiară în această iarnă”, a explicat Brașoveanu. Nici în privința unui eventual cantonament montan nu s-a luat o decizie clară. „Am văzut că multe echipe din liga secundă au ales să facă stagiul de pregătire pe plan local. S-ar putea să facem și noi la fel, ținând cont de condițiile de care dispunem la propria bază sportivă, dar și de condițiile meteo”, a declarat Brașoveanu.




Lucian Marinof, directorul centrului de copii și juniori de la Academia Farul: „FC Farul și-a tras mereu seva din sau de lângă mare”
Lucian Marinof, directorul centrului de copii și juniori de la Academia Farul: „FC Farul și-a tras mereu seva din sau de lângă mare”
Academia Farul Constanța organizează selecție pentru grupele de copii născuți în anii 2006, 2007, 2008, 2009 și 2010. Selecția se adresează copiilor din municipiul Constanța, dar și celor din județul Constanța. „Pentru relații și informații aveți la dispoziție numărul de telefon 0721.08.26.83 (Lucian Marinof) sau vă așteptăm la sediul nostru din Strada Primăverii zilnic între orele 9.00 și 16.00”, spun reprezentanţii Academiei. „FC Farul și-a tras mereu seva din sau de lângă mare. Cei mai mari jucători pe care Farul i-a avut au fost constănțeni. Credem că putem construi o Academie puternică, cu jucători din Constanța și din împrejurimi. Ne gândim și la un program județean de descoperire a tinerelor talente”, a declarat Lucian Marinof, directorul centrului de copii și juniori de la Academia Farul.

Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece."
O seară liniștită sa aveți!



Daniel Drozd Danke Marcelo, ich wünsche dir alles Gute bei Celta Vigo. Wir werden dich nie vergessen



Bruno Labbadia abschließend: "Unter diesen Voraussetzungen wird die Rückrunde eine große Herausforderung für uns. Wir können nicht sagen, dass hier alles gut gelaufen ist. Wir sind gefordert, die Dinge in die richtige Richtung zu lenken."

Lasogga: "Ich lebe Fußball"

Ultimul zvon de mercato: Mutu, la Viitorul? Trupa lui Hagi, egal în primul amical din 2016. Ianis Hagi a ratat un penalty / VIDEO

Viitorul este pe punctul de a da o lovitură de imagine, prin transferul lui Adrian Mutu, 37 de ani, liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu indienii de la Pune City.
Trupa lui Gică Hagi a încheiat la egalitate, scor 1-1, primul joc susţinut, vineri, la turneul internaţional Arena Cup 2016, care are loc la Medulin (Croaţia).
Golurile au fost marcate de Vlad Rusu (min.81) şi Ilija Nedtrovski (min.31-pen.).
Viitorul ar fi putut obţine victoria, însă Perju (min.57, bară de la 25 m), I. Hagi (min.71, penalty executat puţin pe lângă poartă) şi Benzar (min.76, anticipat de portar în situaţie de unu la unu) au irosit şanse importante de poartă.
Echipa aliniată de FC Viitorul:
Repriza I: Buzbuchi – Nicoliţă, Hodorogea, Boli, Ganea – Marin, Nedelcu, Casap – Chiţu, Cernat, Tănase.
Repriza a II-a: Pecanha – Benzar, Ţîru, Mitache, Perju – Achim, Filip, Dumitrescu – Rusu, I. Hagi, Coman.
Următorul meci al Viitorului la “Arena Cup 2016″ va avea loc luni (18 ianuarie), contra formaţiei croate Slaven Belupo. Meciul este programat de la ora locală 15.00, (ora 16.00 în România).
Urmăriţi în continuare rezumatul partidei FC Viitorul – Inter Zapresic 1-1

Organizatorii turneului internaţional Arena Cup 2016 l-au invitat, joi, pe Gică Hagi să dea lovitura de începere a competiției.
Hagi


Are chip angelic, dar cînd se dezbracă încinge imaginaţia bărbaţilor!

http://999peopleblog.blogspot.ro/2016/01/esti-sofer-atunci-trebuie-sa-vezi-ce.html

Românca de 27 de ani care a făcut înconjurul lumii cu creaţiile ei cu motive etno. Vinde pe toate continentele


SOCCER FREESTYLE IN HIGH HEELS
Check out Raquel Benetti!
Posted by DJ Mosaken on Monday, November 16, 2015
Daniliuc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More