vineri, 19 octombrie 2018

Lucreaza cu noi

Doriți să faceți din web un loc mai bun pentru mai mult de un miliard de oameni în fiecare lună? Angajam. 
Poziții deschise

CUM LUCRAM

Alegeți-vă propria aventură · Toată lumea lucrează din locația pe care o aleg. Suntem răspândiți peste tot în lume în peste 50 de țări. Urmărim aproximativ 70% din proiectele noastre pe blogurile tematiceWordPress.com, 25% în camere de chat private, iar restul pe Slack. Din cauza varianței geografice, suntem activi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Ne pasă de lucrarea pe care o faci, nu doar de orele în care ai introdus.
La bord · Când treceți de etapa de interviu, vom face un proiect împreună pe bază de contract, de obicei între două până la șase săptămâni, în funcție de cât de mult timp puteți petrece, pentru a vedea cum lucrăm împreună. Când vă alăturați la normă întreagă, veți face asistență pentru clienți pentru WordPress.com pentru primele trei săptămâni și veți petrece o săptămână în sprijinul anual, pentru totdeauna, indiferent de poziția dvs. Credem că o conexiune precoce și permanentă cu persoanele care folosesc produsele noastre este de neînlocuit.
Întâlnire · Ajungem întreaga companie împreună o dată pe an timp de șapte zile, pentru ca Automatticienii să poată crea obligațiuni care să le influențeze pe tot parcursul anului. Până acum am făcut Grand Meetups în San Francisco, California; La Paz, Mexic; Oracle, Arizona; Breckenridge, Colorado; Mont-Sainte-Anne, Québec; Litoral, Florida; Budapesta, Ungaria; San Diego, California; Santa Cruz, California; Park City, Utah; și Whistler, Canada.
În plus față de echipa noastră Grand Meetup, echipele se întâlnesc timp de cinci până la șapte zile pentru a crea o strategie la nivel de echipă și legătura în locații variind de la Boulder la Buenos Aires, Las Vegas la Lisabona, Montréal în Mexico City și Viena în Vietnam. Dacă vă alăturați trupei noastre vesele, așteptați să călătoriți trei-patru săptămâni pe an.
Diversitate și incluziune · În 2014 am început să lucrăm, ca o companie, la facilitarea spațiilor pentru discuții despre diversitate la Automattic. Și la Grand Meetup din 2016, împreună cu toți angajații noștri din 50 de țări, am decis să împărtășim cu restul lumii ceea ce facem în ceea ce privește diversitatea și includerea .
Ce căutăm? · Automaticienii sunt curioși, condusi, compasionali, tenați, autonome, prietenoși, independenți, colaboratori, comunicativi, susținători, auto-motivați și uimitori cu .gifs. Vrem să colaborăm cu oameni interesați să facă web-ul și lumea un loc mai bun. Crezi că ai tot ce ai nevoie? Aplicați astăzi.
Noțiuni de bază pentru a ne cunoaște · Vreți să știți ceva mai mult despre cum ar fi să participați la Automattic? Verificați acest interviu cu Business Insider cu Matt despre cum funcționează compania noastră fără birouri sau e-mail. Faceți cunoștință cu câțiva colegi (cunoscut și sub numele de Automatticians) și aflați despre experiențele lor în propriile lor cuvinte. Eric a făcut o întrebare și întrebare despre cum ar fi să lucrați la Automattic. Încă pe gard? Karen spune că trebuie să aplici.

PROCESUL NOSTRU DE DEZVOLTARE

Datele informate, orientate de utilizatori · Pentru fiecare caracteristică pe care o lansăm, adunăm metrici despre utilizarea, interacțiunea și creșterea, în plus față de ascultarea masei de feedback pe care le obținem pe blogul nostru și prin intermediul canalelor de asistență. Acest lucru ne ajută să informăm deciziile cu privire la noile caracteristici și îmbunătățiri. Nu este neobișnuit să lansați o caracteristică și apoi să repetați imediat.
Avem un sistem de instalare cu un singur buton pentru WordPress.com, iar codul ajungem la site-ul de 60-80 de ori pe zi. WordPress.com este sincronizat cu trunchiul WordPress.org aproape în fiecare zi lucrătoare. Suntem credincioși puternici în Open Source și încercăm să deschidem tot ce putem.

Este în creștere Automattic? Da.

Total utilizatori WordPress.com, Akismet, Polldaddy și Jetpack.

Oct 2006
0
150M

BENEFICII

  • Politica de vacanță deschisă (fără număr stabilit de zile pe an). Îi încurajăm pe toți angajații să ia timpul necesar pentru vacanță, să-și urmărească propriile interese, să rămână sănătoși și să-și petreacă timpul cu prietenii și familia.
  • Configurarea biroului de acasă și indemnizațiile de coworking. De la o cafenea? Puteți folosi alocația de coworking pentru latte-ul necesar!
  • Suntem bucuroși să furnizăm sau să rambursăm hardware și software de care aveți nevoie, precum și cărți sau conferințe care promovează învățarea continuă.
  • Companiile de asigurări de viață.
  • Deschiderea concediului parental (include maternitatea, paternitatea și adopția). Dacă ați fost cu Automattic timp de 12 luni, concediul este plătit integral.
  • Laptop-ul WordPress cu marcă înregistrat la aniversarea a patru ani. Un set spiffy de căști wireless la aniversarea a șapte ani.
  • Plătit de două până la trei luni sabatic încurajat la fiecare cinci ani.
  • Acoperim toate costurile de călătorie ale companiei, așa că praful de pe acel pașaport! Echipa dvs. se va întâlni de una până la trei ori pe an în locații din întreaga lume.
  • Alte beneficii sunt specifice fiecărei țări și includ asigurarea de sănătate, viziune și stomatologie; potrivirea contribuțiilor la pensie / pensie; vouchere pentru copii; protecția veniturilor; asigurare de calatorie; și oferte de reduceri.

POZIȚII DESCHISE

Inginerie

Inginerii de la Automattic sunt responsabili pentru motoarele Automattic: o varietate de baze de cod și procese dedicate pentru a face webul un loc mai bun. Cu mediile lor variate, inginerii noștri colaborează cu celelalte roluri la Automattic pentru a defini, implementa și îmbunătăți experiența oferită de aceste motoare și care le permit.

Proiecta

Designerii de la Automattic sunt responsabili pentru pastrarea experientelor produselor noastre. Ei ascultă, fac cercetări, au ipoteze și oferă atât experiențe despre produse, cât și povestiri pe care le împărtășesc despre ele.

Dezvoltare de afaceri 
și marketing

Membrii echipei de dezvoltare a afacerii noastre și de marketing sunt solicitanți de oportunitate. Ele privesc mereu spre orizont, căutând noi modalități de a urca mai sus și de a povesti povestiri care rezonează.

Fericire

La sfârșitul zilei, producem produse pentru oameni. Și în timp ce fiecare poziție de la Automattic implică ajutarea oamenilor, nimeni nu o face mai bine decât inginerii noștri de fericire.

Persoane, Juridic, & Finanțe

Având libertatea de a focaliza poate fi un lucru greu de trecut. Dar sunt aceia dintre noi care au o pasiune pentru a oferi acea libertate altora. Sunt cu experiență, cunoștință și pot vorbi cu cei mai buni dintre ei.

Intreprindere (VIP)

Ofertele echipei VIP conferă celor mai mari companii din lume folosirea WordPress. Ele sunt mereu în căutarea unor persoane care să contribuie la creșterea, susținerea și construirea celei mai avansate platforme de publicare digitală din lume.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More