sâmbătă, 19 decembrie 2015

Botosanenii a incheiat anul en-fanfare!! FC Botosani 5-1 Concordia Chiajna

FC Botoşani şi Concordia Chiajna au deschis ultima etapă a Ligii I Orange din 2015. După trei victorii consecutive în faţa formaţiilor Petrolul, Pandurii şi CFR Cluj, FC Botoşani a reusit cea mai categorică victorie in prima liga, scor 5-1 (3-0), contra formatiei de pe locul 12, Concordia Chiajna.
FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Bordeianu (69 Ivanovici), Vaşvari – Martinus, Cabrera, Fulop (53 Cucu) – Hadnagy (79 Patache)

Rezerve: Iliev, Patache, Plămadă, Cucu, Ivanovici, Neziri, Popovici
Chiajna: Matache – Bărboianu, Sîrghi, Tincu, Voineag – Giurgiu – Constantinescu (33 Purece), Pană ( 63Ţâră), Cristescu, Lazăr – Pena (81 Grădinaru)

Rezerve: Iacob, Dina, Purece, Lung, N. Ion, Ţâră, Grădinaru
  FC Botoşani a inceput mai prudent jocul iar în minutul 2 al partidei elevii lui Adrian Falub au prima ocazie. În minutul 12, FC Botoşani reuşeşte să deschidă scorul. Martinus execută perfect o lovitură liberă de pe dreapta, Ngadeu se înalţă în centrul careului şi marchează cu capul. În minutul 20, scorul devine 2-0. Gabi Vaşvari execută o lovitură liberă de la peste 30 de metri, şutează pe jos şi îl învinge pe Matache. Scorul putea fi majorat de Fulop în minutul 22 dar mingea şutată de acesta şterge bara transversală a porţii Concordiei. Dominarea echipei FC Botoşani continuă iar în minutul 30 scorul devine 3-0. A fost un corner de pe stânga, Ngadeu a reluat cu capul, mingea a fost respinsă de pe linia porţi până la Martinus Quenten care a marcat pentru 3-0. Cu un avantaj de trei goluri botoşăneni nu au mai forţat iar oaspeţii au ieşit la joc iar pe finalul primei reprize Cristescu putea reduce din diferenţă dar Pleşca a avut o intervenţie foarte bună.
A doua repriza nu a dus lipsa de goluri si faze frumoase. In minutul 60 Hadnagy şi Cabrera se distrează cu jucătorii Concordiei dar ultimul şutează puţin pe lângă poartă din marginea careului. În minutul 74 scorul devine 4-0. Hadnagy scapă pe contraatac, reia pe lângă Matache iar Martinus vine din spate şi împinge mingea în poartă. Oaspeţii au încă o şansă de a marca golul de onoare în minutul 78, Lazăr şutează din interiorul careului dar Pleşca are o intervenţie portar mare. În minutul 84, oaspeţii reduc din diferenţă prin Cristescu. A fost un şut din marginea careului, Pleşca a respins în faţă iar Cristescu a reluat sub bară. În prelungirile partidei scorul devine 5-1. Martinus scapă pe contraatac, îi pasează lui Ivanovici iar acesta marchează şi stabileşte scorul final.
Astfel încheiat anul en-fanfare, cu a patra victorie consecutiva in Liga 1 Orange, acumuland 26 de puncte si urcand pe locul 9 in clasament.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More