duminică, 13 decembrie 2015

Meciul cu CFR Cluj, testul adevărului pentru FC Botoşani

FC Botoşani îşi propune, mâine seară, de la ora 20:30, pe "Municipal", să obţină prima victorie în Liga I împotriva echipei CFR Cluj.
Tehnicianul Cristi Pustai a ţinut să-şi atenţioneze elevii înaintea acestui meci transmiţându-le că nu au realizat încă nimic chiar dacă au obţinut în ultimele două partide şase puncte din tot atâtea posibile. "Mai sunt două jocuri din acest an, cel care urmează fiind cel mai important. Întâlnim o fostă campioană, o echipă bună, care a pierdut doar trei meciuri în deplasare, au reuşit să obţină 11 puncte, o echipă greu de învins. Noi încercăm să fim mai agresivi, mai puternici şi să ştim ceea ce ne dorim. Aţi văzut ce înseamnă două victorii consecutive. Ne-au descreţit frunţile. Nu e nimic însă terminat. I-am avertizat şi pe jucători că în acest campionat orice punct contează. Am ajuns la bariera 20 de puncte şi ne dorim cât mai multe puncte în acest sezon regulat", a declarat Cristi Pustai.
Dacă profesorul de pe banca tehnică a echipei locale s-a arătat prudent în declaraţii, în schimb, finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a arătat optimist. "Am încredere mai mare ca oricând că putem bate CFR Cluj. Ar fi prima variantă să-i batem acasă. Dacă ratăm şi această oportunitate va fi greu să mai vină alta. Ultimele rezultate, evoluţia noastră, inteligenţa pregătirii jocurilor de către profesorul Cristi Pustai îmi dau încrederea de care am nevoie şi convingerea că voi fi fericit după jocul cu CFR-ul", a declarat Valeriu Iftime.
Cristi Pustai nu se va putea baza în acest meci pe serviciile jucătorilor Stelian Cucu, suspendat şi Dan Roman, accidentat, în timp ce prezenţa pe gazon a lui Attila Hadnagy, jucător care nu s-a antrenat toată săptămâna, este incertă.
În aceste condiţii, este de aşteptat ca profesorul să mizeze în acest meci pe formula: Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Vaşvari, Bordeianu - Ivanovici, Cabrera, Quenten - Fülöp.
Partida de pe "Municipal" dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, va avea loc mâine de la ora 20:30, jocul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV

Optimism moderat în rândul jucătorilor de la FC Botoşani

Florin Acsinte va reveni mâine pe teren în jocul cu CFR Cluj după etapa de suspendare pricinuită de cumulul cartonaşelor galbene din acest sezon.
Căpitanul FC Botoşani este convins că gruparea locală va avea parte de un meci infernal contra ardelenilor, dar speră într-un joc la fel de bun ca şi cele cu Petrolul şi Pandurii. pentru a putea continua seria victoriilor. "Aşteptările mele de la acest meci sunt mari având în vedere că trecem printr-o perioadă bună. Ne dorim să prelungim această perioadă la meciul cu CFR. Simt că ne va aştepta un meci greu cu o echipă foarte bună. Cred că va fi unul din cele mai grele meciuri ale acestui campionat. Ei au schimbat antrenorul, fiecare dintre ei vor să joace, să arate că sunt o soluţie pentru primul 11 şi vor da totul pentru a demonstra că se poate miza pe ei. CFR-ul mereu a avut jucători buni şi a fost o echipă foarte bună însă noi trebuie să ne depăşim în acest meci şi să câştigăm. Cum se spune în fotbal, suntem la mâna noastră având în vedere că jucăm acasă atât cu CFR-ul cât şi cu Chiajna", a declarat Florin Acsinte.
Căpitanul FC Botoşani a făcut un apel la public şi a cerut suporterilor să vină în număr mare la meci pentru a-i ajuta în încercarea de a obţine cea de-a treia victorie consecutivă în Liga I.
La rândul său Andrei Patache, jucător care în absenţa lui Florin Acsinte, a purtat banderola de căpitan la Severin, a declarat că o victorie în faţa propriilor suporteri împotriva CFR Cluj ar fi un obiectiv realizabil, având în vedere forma pe care echipa o traversează. "Ne aşteaptă un meci greu chiar dacă evoluăm acasă. Dacă vom fi însă la fel de determinaţi şi la fel de motivaţi ca la ultimele două meciuri şi vom da totul pe teren, vom câştiga acest meci. Noi ne dorim trei puncte, dar aţi văzut cât de strâns e acest campionat. De aceea cred că orice punct e binevenit. Cel mai bine şi mai frumos însă este atunci când câştigi meciurile de acasă. O victorie în faţa propriilor suporteri cu CFR Cluj nu se compară cu nimic", a declarat Andrei Patache.





http://www.tecnital.ro/coturi/coturi-conform-din-2605-en-10253_1_ro.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More