joi, 15 august 2019

Prea lent: Genting are probleme de lucru la Stralsunder Werft

La fel și
Așa ar trebui să arate „Efortul”. Sursa: Șantiere navale MV
Stralsund
Locația Stralsund MV-yard este aparent sub presiune din cauza ritmului lent de muncă . OZ a confirmat informațiile în conformitate cu seful Genting Colin Au din șantierul naval au plătit personal o vizită sâmbăta trecută, pentru a afla mai multe despre problemele.
În Stralsund , în prezent se construiește prima dintre cele două linii de croazieră de lux „Crystal Endeavour” .
Aceste nave de croazieră sunt construite în MV:
Mai mare, mai lungă, mai largă: aceste Kreuzliners sunt fabricate în Mecklenburg-Vorpommern. Locațiile șantierelor navale se află în Rostock-Warnemünde, Wismar și Stralsund.

Ultimatum din Malaezia : nava va înota în șase săptămâni

Iachtul de lux cu o lungime de 164 de metri și cabine de pasageri cu o dimensiune de până la 105 metri pătrați a fost inițial conceput să fie operațional pentru compania de navigație Crystal Yacht Expedition Cruises, care aparține Grupului Genting, și va intra în funcțiune în regiunile polare începând cu 2020. Noua clădire ar trebui să coste 350 de milioane de euro. După finalizare, Genting intenționează să aibă două iahturi identice și alte șapte nave construite în Stralsund . Astfel, șantierul naval va fi ocupat până în 2026.
Au se spune că Au a dat sâmbătă conducerea un ultimatum, astfel încât programul pentru primul "Crystal Endeavour " poate fi ținut în continuare. Drept urmare, șantierele navale MV trebuie să-i prezinte rapid un concept, care arată cum poate fi accelerat progresul construcției - în așa fel încât nava să plutească în cel mult șase săptămâni. Atunci ar fi trebuit să i se acorde joi o întâlnire cu personalul din Stralsund .

Stralsund ar putea fi retras de la un constructor la un furnizor

Purtătorul de cuvânt al șantierului naval, Stefan Sprunk, confirmă: „Creșterea vitezei este necesară și este, de asemenea, coordonată cu consiliul de lucrări din șantier. Presupunem că măsurile vor fi eficiente. ”Sprunk nu a dorit să vorbească despre o ședință de personal. Asta a fost mai mult o întâlnire.
Ministrul Economiei, Harry Glawe ( CDU ), a declarat OZ că, în prezent, se desfășoară negocieri între șantierul naval și consiliul de lucrări cu privire la modul în care se poate menține data-limită a navei pentru a trimite expedieri în martie 2020. "De asemenea, include lucruri precum creșterea săptămânii de lucru", a spus el. „Nu ar trebui să dea impresia că în viitor se lucrează mai puțin la șantierul naval din Stralsund . Nu este cazul ”.
Cu toate acestea, nu există garanții de stat pentru construcția iahturilor Endeavour. Aceste nave sunt construite de Genting pe propriul risc.
eine große Scheiße Stralsund MV-Werften Design Projekt 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More