luni, 16 martie 2020

INCREDIBIL | Cate zile rezista COVID 19 pe suprafete si in aer! Ultimele detalii oferite de cercetatori! Anuntul momentului

INCREDIBIL | Cate zile rezista COVID 19 pe suprafete si in aer! Ultimele detalii oferite de cercetatori! Anuntul momentului


Cat rezista COVID 19 pe suprafete.
In timp ce oamenii de stiinta cauta orice pentru a afla cat mai multe despre noul coronavirus , un nou experiment arata ca virusul poate supravietui pe suprafete de plastic si otel inoxidabil pana la 3 zile. Experimentul a fost facut de cercetatorii de la Princeton, UCLA si Institutele Nationale de Sanatate. Cercetatorii au vrut sa afle cat poate supravietui virusul in momentul in care se raspandeste pe anumite suprafete si in aer.
Ei au descoperit ca virusul poate supravietui pana la 3 zile pe otel inoxidabil, 24 de ore pe carton si pana la patru ore pe suprafete de cupru. Cercetatorii au folosit si un spray pentru a vedea cat persista virusul in aer si au descoperit ca acesta poate supravietui pana la trei ore.
Un jucator din Bundesliga a fost depistat cu COVID 19.
A aparut primul caz de coronavirus si in Bundesliga. Dupa ce Serie A se confrunta cu 8 astfel de cazuri, iar in Premier League, un jucator de la Chelsea precum si antrenorul celor de la Arsenal, Mikel Arteta au fost depistati cu acest virus, dintre marile campionate, a aparut primul caz si in Bundesliga. Este vorba despre fundasul celor de la Paderborn Luca Kilian. Federatia Germana a hotarat sa suspende competitiile din Germania, chiar daca initial era vorba ca etapa din acest weekend sa se dispute fara spectatori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More