sâmbătă, 14 martie 2020

bundesliga-coronavirus-dfl-pleite-insolvenz-saison-fc-bayern-muenchen-bvb-zr

Din cauza virusului corona: cluburile Bundesliga înainte de faliment? Se presupune că este vorba despre aproximativ 700 de milioane de euro





+
Seful FC Bayern Munchen: Karl-Heinz Rummenigge.

Bundesliga este sugrumată de virusul corona. Potrivit unui raport, FC Bayern, BVB și competiția se confruntă cu sute de milioane de euro - cluburile individuale se pot confrunta chiar cu falimentul dacă sezonul este întrerupt.
  • Coronavirus are un impact masiv asupra jocului profesional de  la.
  • Prin urmare, DFL se mută a 26-a zi de meci din  Bundesliga și întrerupe sezonul până la începutul lunii aprilie.
  • La început ar trebui să existe jocuri fantomă - dar au fost destule critici pentru această decizie. 

Actualizare începând cu 14 martie, ora 15:30:  Ce alte consecințe vor avea pentru profesioniștii din fotbal din pandemia Corona ?
Dacă sezonul se va încheia în vară, teoretic jucătorii ar putea alerga pentru două cluburi conform liniei de contract 30 iunie - de exemplu Alexander Nübel, care se mută de la FC Schalke la FC Bayern .
Deținătorul de drepturi Sky a numit scenariul, care va continua după o pauză de trei luni pe 13 iunie și ar fi, prin urmare, ultima zi de joc pe 8 august.
Actualizare începând cu data de 14 martie, 10.55 a.m .:  Încetul cu încetul , întinderea completă a crizei corona devine din ce în ce mai clar și clar pentru Bundesliga .
Potrivit unui raport, Liga fotbalului german (DFL) se confruntă cu aproximativ 700 de milioane de euro din cauza închiderii și a posibilei anulări a restului sezonului. Sport1 raportează acest lucru într-o analiză bine întemeiată.

Virusul Corona din Bundesliga: 330 de milioane de euro din marketingul TV cu risc

Pit Gottschalk, redactorul-șef al portalului de știri sportive , face un calcul în articol: Conform acestui fapt, ar fi disponibile 330 de milioane de euro din marketingul TV, alți 240 de milioane de euro din sponsorizare și 130 de milioane din veniturile stadionului, adică ticketing, Marfă și servicii de catering pentru sute de mii de spectatori în arenă.

Prin urmare, DFL ar fi vrut să aducă prima zi a 26-a meci, după cum scrie Gottschalk, pentru a economisi aproximativ 90 de milioane de euro. Înainte de a fi anulat.

Virusul Corona din Bundesliga: Watzke și Rummenigge sună alarma

În cadrul unei conferințe de presă de la München, cu puțin timp înainte de anularea zilei de meci * Șeful FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat: „Fiecare meci de acasă fără spectatori costă venituri. Fanii vor fi rambursați pentru costul biletelor achiziționate. Pentru întreaga primă și cea de-a doua ligă, o sumă mai mare de trei cifre de milioane este pe foc ".


Director general Borussia Dortmund: Hans-Joachim Watzke.
+
Director general Borussia Dortmund: Hans-Joachim Watzke.
Iar directorul general al BVB, Hans-Joachim Watzke, a avertizat *: „Este de sperat că cluburile din Bundesliga au acumulat atât de multă substanță în ultimii ani încât toată lumea va supraviețui acestei crize”.

Virusul Corona din Bundesliga: DFL se întâlnește la Frankfurt pentru întâlnirea de criză

Luni, potrivit Sport1, cele 36 de cluburi din prima și a doua ligă se vor reuni pentru o întâlnire de criză la hotelul Sheraton din aeroportul Frankfurt. 
Întrebări importante sunt pe ordinea de zi: De exemplu, conținutul exact al contractelor de sponsorizare și marketing al DFL și de la momentul în care sponsorii și posturile TV nu mai trebuie să plătească. 
Actualizare din 13 martie, 10:20 pm:  După ce DFL a anunțat că partida va fi suspendată deocamdată, șeful BVB Hans-Joachim Watzke, într-o declarație a lui Borussia Dortmund, a avut consecințe economice grave, în special pentru cluburile mai mici din Bundesliga și divizia a 2-a. a avertizat.
"Este de sperat că cluburile din Bundesliga au acumulat atâta substanță în ultimii ani, încât toată lumea va supraviețui acestei crize", a spus Watzke - și a spus: "Fotbalul profesional german este în cea mai mare criză din istoria sa".

Starul Bayernului, Jerome Boateng, salută anulările jocului din Bundesliga

Actualizarea din 13 martie, 17.50 pm: are  întrebat DFL despre starea de sănătate a jucătorilor liga din cauza intrării inițiale a intereselor financiare meci? Un comentariu.
Actualizare din 13 martie, 17:30:  Relief printre profesioniștii fotbalului.
După ce DFL a anulat cea de-a 26-a zi de meci din Bundesliga și divizia a 2-a din cauza pericolelor epidemiei de coronavirus , au fost luate primele reacții pozitive la decizie.
"Este decizia corectă să opriți asta și să faceți tot posibilul pentru a opri virusul să se răspândească", a scris Jérôme Boateng pe Instagram. „Cu toții ne place jocul, dar în final sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul”.
Campioana mondială în vârstă de 31 de ani a strigat: „Toată lumea, rămâi acasă, stai în siguranță, rămâi sănătos!” 

Bundesliga: DFL face rolul înapoi din cauza virusului corona

Actualizarea din 13 martie, 17:10:  DFL va trebui să pună cu cauza problemelor lor de acțiune.
Inițial, Liga Germană de Fotbal a vrut să împingă prin a 26-a zi de meci din Bundesliga - cumva. Chiar dacă orașul Bremen a interzis jocul de luni de seară al lui Werder împotriva lui Bayer Leverkusen.

Și asta în ciuda faptului că Fortuna Dusseldorf a vrut să refuze să concureze împotriva SC Paderborn într-o adevărată luptă de retrogradare, vineri seară. Și asta în ciuda faptului că jucători precum Stea Bayern au criticat public masiv prin intermediul rețelelor de socializare.
La câteva ore după decizia de a juca ziua jocului - în ciuda răspândirii rapide a virusului corona - rolul a urmat înapoi. Nu tocmai suveran ...
Actualizare începând cu 13 martie, ora 16,35:  Nici o zi de meci în weekend în Bundesliga !
După cum a anunțat Liga Germană de Fotbal (DFL) vineri după-amiază, Prezidiul vrea să propună adunării generale a cluburilor profesionale să suspende jocul până pe 2 aprilie. Adunarea generală se întrunește luni, indiferent dacă personal sau prin videochat nu este încă cunoscută.

Bundesliga: DFL vrea să traverseze sezonul, în ciuda virusului corona

În pauză internațională, „ținând cont de cunoștințele disponibile, de exemplu și în ceea ce privește calendarul internațional al jocurilor, trebuie făcuți următorii pași”, se arată în declarație.


Fără jocuri: Bundesliga este suspendată deocamdată din cauza virusului corona.
+
Fără jocuri: Bundesliga este suspendată deocamdată din cauza virusului corona.
DFL confirmă doresc sezonul de vară pentru a juca la sfârșitul anului Bundesliga justifică acest lucru „ mai ales că încetarea anticipată a sezonului ar putea avea pentru unele cluburi consecințe viața în pericol.“
Echipa națională germană ar fi avut meciuri internaționale pe 26 martie în Spania (la Madrid) și pe 31 martie împotriva Italiei (la Nürnberg). Cu toate acestea, președintele DFB, Fritz Keller, așteaptă deja anulările. În această perioadă, Bundesliga a programat din nou o pauză în calendarul său.
Actualizare începând cu 13 martie, ora 16:25: Deci, da:  După o lungă întoarcere înainte, Bundesliga a decis să se mute a 26-a zi de meci din cauza răspândirii virusului corona . Asta înseamnă: în Germania nu vor fi jocuri profesionale în acest weekend .

În primul rând, Liga fotbalului german (DFL) a dorit să împingă zilele de joc din Bundesliga și divizia a 2-a - ceea ce a determinat critici masive, de exemplu, de la Social. Acum rostogoliți înapoi.
Actualizare începând cu 13 martie, 10:29 : Liga fotbalului german vrea să nu mai joace în Bundesliga și în divizia a 2-a începând de marți, până pe 2 aprilie. DFL din acest weekend ar trebui să continue pe cât posibil fără spectatori pe stadioane, a anunțat DFL vineri.

Bundesliga: DFL propune o pauză până pe 2 aprilie

Textul complet al DFL:
"Prezidiul Ligii de Fotbal din DFL German a discutat din nou despre efectele virusului corona asupra operațiunilor Bundesliga și Bundesliga 2 , într-o sesiune specială, vineri Ca urmare a acestui schimb, Prezidiul DFL va propune Adunării Generale, în ședința de luni viitoare, ca operațiunile de joc ale ambelor ligi să fie suspendate de marți până la 2 aprilie, inclusiv sfârșitul pauzei internaționale. 
Obiectivul este încă să închei sezonul până la vară - din punct de vedere sportiv, dar mai ales pentru că un sfârșit timpuriu al sezonului ar putea avea consecințe existențiale pentru unele cluburi. În timpul pauzei internaționale, toate cluburile ar trebui să ia o decizie cu privire la modul de desfășurare, ținând cont de cunoștințele disponibile, de exemplu în ceea ce privește calendarul internațional al jocurilor.

Bundesliga: DFL vrea să încheie sezonul - dar prima pauză

În vederea weekendului viitor, atât DFL- ul, cât și cluburile vor continua să lucreze îndeaproape cu Ministerul Federal al Sănătății și cu autoritățile locale de sănătate din locațiile respective ale stadionului Bundesliga și 2. Bundesliga . Sănătatea întregii populații și, prin urmare, a tuturor fanilor fotbalului, precum și a tuturor jucătorilor din Bundesliga și Bundesliga 2, este o prioritate. Prin urmare, este de la sine înțeles că ordinele oficiale trebuie să fie întotdeauna puse în aplicare. Societatea în ansamblu și, odată cu ea, fotbalul, se confruntă cu o provocare până acum necunoscută.
Ținând cont de cerințele autorităților locale, a 26-a zi de meci din Bundesliga și a 2-a Bundesliga, care începe astăzi, va avea loc fără spectatori de stadion . DFL precum și multe cluburi și grupuri de fan apel, de asemenea , nu să se adune în fața stadioanelor și să facă astfel încât contribuția lor la protecția populației. Cluburile vor reduce cantitatea de personal implicat în joc în ziua următoare a meciului.

Bundesliga: meciul 26 are loc fără spectatori - Hanovra împotriva Dresdenului a fost anulat

Jocul dintre Hannover 96 și SG Dynamo Dresden va fi anulat de DFL din planul jocului. Anterior, doi jucători de la Hanovra 96 ​​s-au testat pozitiv pentru virusul corona, astfel încât toți profesioniștii au primit ordin să ia carantină la domiciliu de către biroul local de sănătate al clubului, pe baza evaluărilor de risc.
Meciul dintre FC Erzgebirge Aue și SV Sandhausen, pe de altă parte, se desfășoară așa cum era planificat, în ciuda faptului că rapoartele au fost divergente. Departamentul de sănătate al districtului Erzgebirge a confirmat DFL că poate fi deținut fără a vizita stadionul. "
Între timp s-a știut că există și o pauză în zona amatorilor bavareze *. Când VfR Aalen să contrasteze un plan grotesc urmărit .

Ciocanul Bundesliga: există acum încetarea timpurie?

Primul raport din 13 martie, 9.42 a.m .: Düsseldorf - În urma crizei de coronavirus , Liga de fotbal germană are în vedere acum o măsură drastică. Potrivit informațiilor de la Rheinische Post, DFL este în continuare sfătuitor vineri despre o încetare imediată a meciurilor din prima și a doua Bundesliga . Ziarul a aflat asta de la asociații.
Aceasta ar putea însemna că ziua actuală a meciului, care ar trebui să aibă loc pe stadioane complet fără fani, ar putea fi anulată. Prin urmare, decizia ar trebui să fie luată vineri după-amiază. Fortuna Düsseldorf și SC Paderborn ar trebui să deschidă, de fapt , ziua a 26-a a meciului din Bundesliga * seara (20.30 p.m.). Fortuna a tweetat dimineața: „Matchday”. Cu toate acestea, este din ce în ce mai puțin probabil să se joace jocuri, deoarece există deja câțiva profesioniști care sunt infectați cu Sars-CoV-2 *.

Criza coroanei: Borussia Dortmund face apel la fani înaintea Revierderby

Punctul principal al zilei de joc este derby-ul raional dintre Borussia Dortmund și FC Schalke 04. Înainte de jocul fantomă planificat pentru sâmbătă, BVB a făcut apel la fani să nu se afle în imediata apropiere a stadionului. „Oricât de regretăm că trebuie să ne descurcăm fără sprijinul tău negru și galben pe stadion, sănătatea este clar în prim plan. Fiecare individ este rugat să-și arate responsabilitatea și astfel să se protejeze pe ei înșiși și pe ceilalți oameni de infecția cu virusul corona. Chiar și în cazul unei victorii în derby ”, anunțase echipa de fotbal din Bundesliga pe site-ul său. În plus, al doilea din tabel a exprimat solicitarea de a nu avea „vizionări publice”.

Criza coroanei: Borussia Mönchengladbach anulează Pk


Între timp, Borussia Mönchengladbach a anulat conferința de presă înaintea meciului din deplasare, duminică, la Eintracht Frankfurt. "Din cauza apelului guvernului federal, aseară, pentru a evita alte evenimente cu adunări de oameni și pentru a limita contactele sociale din cauza coronavirusului * până la o notificare ulterioară", a spus conferința de presă într-un mesaj. Este posibil să nu aibă loc și cracker-ul Ligii Campionilor dintre FC Bayern și FC Chelsea *. Și mai mult, UEFA are în vedere chiar oprirea Cupei Europene *.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More