joi, 8 noiembrie 2018

Evaluarea gratuită a proprietății

Vrei să știi ce valorează proprietatea ta? În această și în paginile următoare, răspundem la multe întrebări legate de evaluarea imobiliară.
Desigur , de asemenea , noi vă ajutăm cu evaluarea specifică a proprietății pe. Dacă în prezent vă gândiți la vânzarea proprietății dvs., serviciul de evaluare a imobilului este gratuit pentru dvs. și fără nicio altă obligație.
Cu sprijinul nostru, puteți obține un preț optim de vânzare pentru proprietatea dvs. în cel mai necomplicat mod .

În ce ocazii se oferă o evaluare a proprietății?

Cele mai frecvente motive pentru evaluarea unei proprietăți sunt:
Ca parte a evaluării imobiliare, se determină așa-numita valoare de piață a unei proprietăți. Aceasta este valoarea de piață a proprietății , adică prețul care ar putea fi obținut în cazul unei vânzări.

Ce metode de evaluare există?

Ordonanța de evaluare prevede , în general , trei metode diferite de evaluare înainte. Abordarea costurilor , abordarea prin comparația vânzărilor și abordarea veniturilor . Metoda care se utilizează depinde de natura și utilizarea proprietății, de motivul și de domeniul de aplicare al evaluării proprietății și de evaluatorul propriu-zis.
Notă de la immoverkauf24:
Întrebați întotdeauna evaluatorului metoda prin care efectuează evaluarea, deoarece procedura de evaluare are un impact asupra valorii imobilului.

Ce rol joacă proprietatea care trebuie evaluată în evaluarea imobiliară?

Natura unei proprietăți și utilitatea acesteia influențează în mod decisiv evaluarea. În cazul în care, de exemplu, evaluarea unei proprietăți este vizată , mai presus de toate construcabilitatea proprietății și utilitatea sa economică se află în prim-planul evaluării. În cadrul unei evaluări a locuinței sau a unei evaluări a locuințelor , alte aspecte, cum ar fi structura clădirii, problemele de renovare sau opțiunile deextindere, intră în joc. Și cu probleme închiriate imobiliare sunt importante. Care sunt randamentele care pot fi obținute în prezent și în viitor cu care cheltuieli financiare?

Cum funcționează o evaluare gratuită a proprietății?


evaluarea imobiliară gratuită

După punerea în funcțiune, evaluatorul face un inventar. El studiază toate documentele obiect și inspectează proprietatea pentru a obține o imagine exactă. În timpul inventarierii, evaluatorul utilizează liste de verificare pentru a examina articolele relevante pentru evaluare și pentru a le verifica, de exemplu. Cât de bună este izolarea termică? Este acoperisul extensibil? Cum se dezvoltă cartierul?
În evaluare, toate caracteristicile de creștere a valorii (Mietsteigerungsmöglichkeiten) și caracteristicile de reducere a valorii (pivniță umedă) intră în evaluare. Apoi, are loc stabilirea unui interval de valori care să țină seama de situația actuală a ofertei și a cererii de bunuri imobiliare comparabile.

Când am nevoie de un raport scris de evaluare?

Dacă doriți să vindeți o proprietate , nu aveți nevoie de un raport de evaluare scrisă, deoarece cumpărătorii nu l-ar accepta oricum și își vor face propriile idei de prețuri. Un raport scris este întotdeauna util în cazul în care valoarea de asemenea , la alte părți ( de exemplu , taxa de birou, co-mostenitor, ex-soț, etc.) trebuie să fie înregistrate. Dacă raportul litigiului judiciar rezistă, este necesară o așa-numită opinie completă, în caz contrar un scurt raport sau un aviz privind valoarea de piață ar putea fi suficient.

Ce înseamnă un raport de evaluare și când este evaluarea imobiliară gratuită?

Recenziile scrise sunt întotdeauna exigibile . Valoarea costurilor de evaluare depinde de domeniul de aplicare și tipul de evaluare. Un raport simplu poate fi obținut, de obicei, până la 1.000 de euro , în timp ce un raport complet este clar mai mare (de exemplu, 2.000 sau 3.000 de euro). Costurile evaluării sunt negociabile în mod liber între client și evaluator , deoarece nu există taxe oficiale . Dacă un proprietar dorește să-și vândă proprietatea, nu este necesară o evaluare detaliată . În acest caz, immoverkauf24 oferă să efectueze evaluarea gratuit. Proprietarul primește o evaluare calificată pe site și informații despre posibilitățile de marketing.
Vrei să - ți vinzi proprietatea ? Obțineți o evaluare gratuită și fără caracter obligatoriu cu doar câteva detalii despre proprietatea dvs .:

Detalii despre proprietate


apartament

casă

proprietate

comerț
evaluare
https://www.immoverkauf24.de/immobilienbewertung/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More