sâmbătă, 10 noiembrie 2018

GATA cu vremea frumoasă! VINE URGIA în România. Meteorologii anunță când va fi PRIMA ZĂPADĂ serioasă: Mai repede decât ne-am fi așteptat

După ce luna noiembrie a debutat cu temperaturi mult mai ridicate decât media normală pentru această perioadă, meteorologii fac un anunț dur despre vremea din România.
Prima ninsoare puternică ar putea să vină mai repede decât ne-am fi așteptat.

Paginii de Facebook Meteo Buzau spune că românii se vor confrunta cu prima ninsoare din acest sezon dupa data de 22-23 noiembrie.
Și nu va fi o ninsoare ușoară, ci cu strat de zăpadă de până la 30 de centimetri, cauzat de un ciclcon care ar putea lovi țara noastră în perioada 22-23 noiamebrie
Meteo Buzau Original
acum 10 ore
ULTIMA ORA!
Iarna se pregateste sa loveasca in forta... Posibil un prim ciclon pe 22-23 noiembrie. Posibile intensificari de vant cu viteze ce vor atinge 50-60 km/h...
Strat de zapada de 20-30 cm !!!
Sursa: wxcharts.eu
Fotografia postată de Meteo Buzau Original.
Fotografia postată de Meteo Buzau Original.
Fotografia postată de Meteo Buzau Original.
Fotografia postată de Meteo Buzau Original.
+4
81
4
99
După vremea frumoasă de marţi şi miercuri, temperaturile au scăzut azi, brusc, chiar şi până la -6 grade Celsius! Iată care este prognoza de azi!
Cerul va fi temporar noros. Vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare local la munte, mixte în zona subcarpatică, pe arii restrânse în Moldova şi predominant sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.
În Bucureşti, vremea se va răci accentuat. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii ca trecător, pe parcursul zilei, să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre -3 grade.
Meciul meciurilor se joacă la ”Meciul Meciurilor”
Adrian Păunescu, poetul, ține emisiune la Antena 1. ”Meciul Meciurilor”. Vorbește cu Hagi, îl cheamă în studio, cel considerat, de mulți, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, acceptă, dar nu știe exact care este subiectul. 16 mai 1999. În platou, multă lume bună: dinspre fotbal - venerabilul Traian Tomescu, Nelu Crăciunescu, Sandu Boc, regretatul Nae Manea, dar și dinspre politică: Viorel Lis, Nicu Văcăroiu, Viorel Păunescu, Corneliu Vadim Tudor. Se pornește fin, deși e clar că toată lumea ”trage” de Hagi. Păunescu anunță că partea secundă a showului îi este dedicată în exclusivitate ”Regelui”. Toți invitații încearcă să-l convingă că cea mai bună ocazie pentru o retragere ”adevărată” este meciul cu Ungaria, din 5 iunieMai ales că niciodată nu reușisem să-i învingem pe maghiari.
Vreme de un ceas, Hagi se ține tare. S-a trecut de miezul nopții. ”În 15 ani am dat tot ce am avut mai bun în mine, nu văd ce aș mai putea da. Dacă mă întorc, fac mai mult rău. Meciul cu Ungaria se poate câștiga și fără mine, cum s-au câștigat atâtea”, spune el. Ușor-ușor, însă, cedează. ”Nu fac eu convocările la echipa națională”, zice în timp ce Păunescu poruncește deja producătorului să-l sune pe Victor Pițurcă. ”Pentru că ai ieșit din circuitul echipei naționale o să trimit un antrenor să te vadă la un meci de pregătire”, glumește ”Piți”, dar face, pe post, ”live”, convocarea oficială pentru jocul din campania de calificare la Campionatul European din 2000, Belgia și Olanda. 
Loaded: 0%
Progress: 0%
-4:29
Traian Tomescu atacă și el, cu mâinile împreunate: ”Măi, Gică, băiatu' tatii, mai gândește-te!”. Afară, deși e trecut de 1 noaptea, încep să vină primii suporteri. În studio apare fiul lui Adrian Păunescu, Andrei, care îi dedică un cântec lui Hagi. ”Oricât ne-ar fi de greu / Ne facem datoria / Cu noi e Dumnezeu / Trăiască România!”. Apoi termină cu ”Acum tricolorul îți cere să vii / În numele mamei și-al tatălui tău”. 
Hagi cedează puțin după două noaptea, cu ochii umeziți și cu tremur în glas: ”Am hotărât să joc în meciul cu Ungaria. Păi cine sunt eu ca să refuz România? Vă aștept pe toți la stadion și sper să sărbătorim, împreună, victoria!” În fața sediului Antenei 1 se declanșează sărbătoarea. Oamenii au venit cu steaguri, se scandează ”Hagi, Hagi!”.
E 3.34 când ”Regele” pleacă spre casă, în timp ce în urma sa se aude: ”Hagi, te-am ruga / Să batem Ungaria”. După o pauză de 11 luni, Gheorghe Hagi revenise la echipa națională într-un studio tv!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More