INGREDIENTE
- Portii: 2
- Timp de preparare: sub 90 minut
MOD DE PREPARARE RETETA SOMON CU PIURE,CEAPA CALITA SI VARZA MURATA
Intai se pregateste ceapa pentru calit si cartofii pentru pireu.
Ceapa se curata ,se taie felii.
Cartofii se spala,se curata de coaja,se taie cubulete si se pun la fiert.
Intre timp se pregateste somonul afumat,care se caleste usor in ulei.
Cand s-au fiert cartofii,se strecoara,se adauga intr-un castron.
Se zdrobesc cartofii ,se adauga untul,laptele,smantana si sarea.
Somonul se pune intr-o forma la cuptor la 100 de grade.
Se acopera ,sa nu se raceasca.
Se pregateste varza murata intr-un castronel.
Cand este totul gata,se scoate si somonul de la cuptor.
Se serveste cat este calda mancarea.
Se orneaza dupa gust pe farfurie.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu