joi, 21 martie 2019

Gran Canaria: Avertizare împotriva înșelătoriilor frauduloase de sărbătoare

Călătorii de pe Gran Canaria trebuie să fie atenți în acest moment, deoarece pe fundalul insulelor Canare, fraudatorii sunt pe drum. Dacă nu sunteți atent, puteți pierde 1.000 de euro sau mai mult.
Înșelătorie: turiștii sunt abordați pe plajă sau pe stradă, obțin un card de zgârieturi și câștigă. Conjuncturală. Pentru cei care doresc să răscumpere profitul presupus - un smartphone sau o excursie - ar trebui să ajungă într-un taxi pentru a lua parte la un tur scurt al unui complex hotelier de lux. 

Fraudă: Câștigătorii sunt împinși să cumpere cupoane

Oricine se implică ajunge în locație într-un eveniment de vânzări. Acolo sunt rugați să cumpere vouchere de vacanță, certificate de vacanță, pachete de vacanță, vouchere de cazare sau vouchere cu și fără calitatea de membru Holidayplus.
Pentru aceasta ar trebui să semneze un contract. Nu este timp să citiți acest lucru în pace, să calculați oferta în pace sau să dormiți peste ea într-o noapte. Dacă semnezi, trebuie să faci o plată în avans de cel puțin 1000 de euro. Și apoi încep problemele corecte.
Aceste experiențe au făcut călătorii: voucherele nu pot fi activate, locuința dorită nu este niciodată disponibilă, nu este posibilă retragerea din contract. Motivul: Nu ar exista nici un drept de revocare, retragere, anulare sau anulare.
Fraudatorii sunt activi în special în orașele Puerto de Mogán și Playa del Inglés, avertizează Centrul  European de Consumatori (ECC) din Germania . Deoarece sunt cunoscuți furnizorii de certificate de vacanță dubioase: Anfi Vacation Club, Liberty Holiday 2017 SL (Group), Travel Market24, Viajes Vacon, Anfi Dreams, Travel Enduria, Expert Vacanță, Vacon Marketing, Vacon Travel Service.

Escrocii pe Insulele Canare - Sfaturi pentru turiști

Turiștii care sunt abordați nu ar trebui să accepte prea mult, să consilieze avocații consumatorilor. Și cine intră într-un astfel de eveniment de vânzări, nu trebuie în nici un caz să semneze ceva. 
Turiștii trebuie să fie atenți nu numai pe Gran Canaria. Anul trecut, această înșelătorie a fost observată și în Madeira, a declarat ECC Germania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More