duminică, 14 octombrie 2018

ANONYMOUS



Anonimul trimite o undă de șoc prin Germania, prin dezvăluirea formulei sale secrete. Cu formula, muncitorul german mediu poate face bani rapid de acasă. "Vedem o creștere măsurabilă a activității independente și oamenii nu au avut niciodată o cale atât de ușoară de a construi atât de multă bogăție într-un timp atât de scurt".

ANONYMOUS a lansat o platformă automată de tranzacționare a criptărilor, denumită Crypto Code.Ideea este simplă: dați persoanei obișnuite ocazia de a participa la cripto-boom. Chiar dacă nu are experiență în tehnologie sau investiție.

Utilizatorul ar face doar o depunere inițială în platformă, de obicei 250 EUR sau mai mult , iar algoritmul de tranzacționare automată va ajunge să funcționeze. Algoritmul folosește o combinație de analiză a datelor și de învățare a mașinilor pentru a determina timpul perfect pentru a cumpăra criptocurțuri ieftine și costisitoare, astfel încât să maximizeze profitul utilizatorului. Utilizatorul trebuie doar să deschidă o poziție criptată și să lase algoritmul să lucreze pentru el ... "

"A apărut o nouă economie care nu cunoaște 99,9% din populația lumii Imaginați-vă că ați cumpărat google.com când a intrat prima dată pe Internet. Aceeași oportunitate se întâmplă acum și este de 100 de ori mai mare, pot beneficia de această nouă economie "

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More