marți, 9 octombrie 2018

Futsal ● Magic Skills and Tricks |HD|

Futsal Crazy Skills & Tricks Ever. Awesome Compilation The Best of Futsal 2016. Melhores Dribles e Gols do Futsal.
Începând de joi şi până duminică, Informatica Timişoara îşi va încerca forţele, în Letonia, în Champions League-ul futsalului european. Echipa va evolua într-o grupă cu formaţia letona Nikars Riga, cea care este şi gazda competiţiei, cu gruparea germană VFL 05 Hohenstein-Ernstthal şi polonezii de la Rekord Bielsko Biala.

Cu un start bun de sezon, Informatica Timişoara are în acest sfârşit de săptămână parte de cei mai importanţi adversari din acest an. În Letonia, echipa va juca în Champions League. Adversarii sunt de valoare.

FK Nikars este un club înființat în 2002 ce are în palmares nouă titluri de campioană a Letoniei. Nikars are în lot trei brazilieni, iar antrenor este portughezul Orlando Francisco Alves Duarte. Nikars a participat și în ediția trecută a UEFA Futsal Cup și a terminat pe locul 4, cu 3 eșecuri, în fața lui Sporting Lisabona, Ekonomac și Prodexim Khershon. Nikars evoluează într-un campionat cu nouă echipe și a început sezonul 2018-2019 la finalul săptămânii trecute cu o victorie clară, 6-2, acasă, în față formația New Project.


VFL 05 Hohenstein-Ernstthal este campioana Germaniei și vine și ea dintr-o grupă preliminară în UEFA Futsal Champions League. Formația germană a încheiat pe primul loc grupa pe care a găzduit-o, cu 7 puncte, după ce a trecut cu 4-2 de FK Tirana, cu 12-0 de Belfast United, iar în ultimul meci din grupa a încheiat la egalitate, 3-3, cu grecii de la Doukas. Hohenstein-Ernstthal a devenit campioana Germaniei după ce s-a impus la limită, cu 6-5, în ultimul act al campionatului, în fața celor de la Panthers Koln.
Rekord Bielsko Biala vine din grupa preliminară G, pe care a încheiat-o cu trei victorii din tot atâtea posibile. Polonezii au spulberat cu 10-1 pe Cardiff University, 11-2 pe Racing Luxemburg și au trecut la limită, 2-1 de Varna City. Rekord a evoluat și în sezonul trecut din UEFA Futsal Cup, unde a trecut de faza grupelor din Main Round, însă acolo a încheiat pe locul 3, în spatele olandezilor de la Knoopunkt și al slovacilor de la Slov-Matic Bratislava. Rekord a început sezonul cu două victorii în primele două runde. În etapa de deschidere a sezonului a trecut cu 7-2 de Sloneczny Stok Bialystok, iar la finalul săptămânii trecute a învins cu 5-1 pe Orel Futsal Jelcz-Laskowicze
Din delegaţia timişoreană deplasată la turneu va face parte şi Savio Valadares, fotbalist care nu a evoluat în partida de campionat de la Deva, fiind accidentat.
“Eu cred că Nikars Riga, noi și echipa din Polonia suntem echipele apropiate ca valoare. Oricare dintre noi poate să câștige această grupă. Favorită cu un plus de valoare, ca și lot, este echipa din Polonia, din câte i-am văzut și cum joacă. Au un avantaj că și valoare, iar noi și Riga suntem la același nivel. Cei din Polonia au o structură bună, jucători buni din Ucraina, și din naționala Poloniei, și jucători străini. Cred că e cea mai completă echipă, favorita grupei, dar vom vedea totul acolo pentru că am văzut doar două meciuri ale lor în care au jucat bine și au câștigat fără probleme”, a declarat înaintea turneului de la Riga antrenorul timișorean, Robert Lupu.
Iată programul complet al meciurilor de la Riga:
4 octombrie: VFL 05 Hohenstein-Ernstthal – Informatica Timişoara
5 octombrie: FK Nikars – Informatica Timişoara
7 octombrie: Informatica Timişoara – Rekord Bielsko Biala

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More