joi, 11 octombrie 2018

FSV Stralsund

Luptătorii de la Stralsunder au fost invitați la Waltershausen weekend-ul trecut pentru cel de-al 21-lea turneu memorial Allmrodt, iar o mică delegație (E- și D-Jugend) a acceptat cu bucurie această invitație. 25 de cluburi din Saxonia, Thuringia, Hesse, Berlin, Brandenburg, Mecklenburg / Vorpommern și Austria, cu un total de 123 de participanți, au fost înscriși în listele de concurs și au trecut peste scări. Acest turneu a avut loc în stil liber. Din moment ce FSV Stralsund este în mod tradițional specializat în lupte greco-romane, a fost o provocare specială pentru luptători și antrenori. O jumătate de an de antrenament freestyle cu antrenorul nostru român Manuel Garolea (fostul luptător de freestyle) a dat deja roade. În clasa de greutate -25 kg (E-Tineret) Alikhan Tovsultanov a început. El a învins doi adversari din Thuringia pe umeri, înainte de a fi inferior finalei și astfel a câștigat locul 2. Zelem Zubairaev (-31 kg, E-Tineret).
Cei doi antrenori de la Stralsund, Tom Linke și Manuel Garolea, au fost în mod clar mulțumiți de dezvoltarea performanțelor protectorilor lor. Tom Linke le-a rezumat pe scurt și succint într-un cuvânt: "Technique Fireworks".

Rezultatul imaginii pentru Manuel Garolea





Stralsund


Luptătorii de la FSV Stralsund luptă în prezent unul după altul. Atleții concurează în Germania și există medalii la nivel internațional. Dar în lista participanților la FSV sunt până acum doar băieți. "Dar, de asemenea, dorim să construim un câmp de fete", explică antrenorul Tom Linke.
În celelalte cluburi de lupte din Meklenburg-Pomerania de Vest există și fete - numai la FSV nu. "Pentru a introduce fetele la acest sport, planificăm o vacanță de vară la Strong Girls Camp", spune Tom Linke. În perioada 14-16 august, oamenii interesați pot obține un gust de lupte. "Este vorba de distracția sportului. Fetele ar trebui să afle dacă lupta este pentru ei ", explică el. Copiii cu vârste cuprinse între șase și zece ani pot participa. "Nu trebuie să aveți nicio rezervă", spune antrenorul. Pentru femei, există un singur stil, stilul liber. Întregul corp este considerat suprafața atacului.


FSV dorește să invite un luptător experimentat în lagăr, dacă este posibil. "Speram cu adevărat să funcționeze. Discuțiile continuă ", explică Rolf Linke.
FSV nu caută doar descendenți de sex feminin. Antrenorii Manuel Garolea și Tom Linke sunt în prezent în școlile primare și se uită la copiii din învățământul fizic. "Am fost deja la Școala Gerhart Hauptmann și a funcționat bine", spune Tom Linke. Luptătorii experimentați acordă atenție lucrurilor mici - cum merg studenții, sunt ambițioși și doresc să câștige la concursuri. "Ulterior, oferim broșuri și sperăm că copiii vor veni la cursuri de pregătire". Dacă îi place lupta, ei ar putea fi următorii medaliști.
Că sportivii din FSV se descurcă bine, au arătat la turneul de primăvară de la Lübtheen. Cei cinci jucători au câștigat aurul de trei ori și argintul de două ori. În clasamentul echipelor, FSV a ajuns pe locul al doilea.
Mai ales Henning Lawrenz și Zelem Zubairaev s-au prezentat în formă bună. "În prezent domină scena din nordul Germaniei în clasele de vârstă și greutate", spune Soren Lawrenz de la FSV. În Lübtheen, cei doi luptători au adus aur. Lawrenz a câștigat prematur cele trei lupte. A treia victorie a revenit lui Anton Schneider. În al doilea rând, Ahmed Lorsanov și Alihan Tovsultanov.
Pentru ca luptătorii de la FSV Stralsund să poată continua să fie bine instruiți, asociația Sparkasse Vorpommern a primit 3225 de euro pentru echipamente noi de rezistență. "În cadrul loteriei PS, putem distribui niște bani de două ori pe an. Este pentru cluburi care excelează și efectuează o muncă foarte bună pentru tineri - ca FSV Stralsund ", explică Holger Schnell, Area Manager Stralsund-Rügen.
Clubul folosește mijloacele pentru a înființa o sală de greutate. "Unii dintre băieți se îmbătrânesc atunci când nu este suficient să-și exercite propria greutate corporală", explică președintele adjunct Tom Linke.

Din B-tineret (13/14 ani), sportivii ar putea începe cu formarea de forță pe echipament.









logo-Stralsund

Cel de-al 30-lea turneu de Crăciun al SAV Torgelow


Cel de-al 30-lea turneu de Crăciun al SAV Torgelow va avea loc pe 15 decembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More