marți, 9 octombrie 2018

Incidente si organizare indoielnica. ASU Politehnica Timisoara trece acasa de Farul

Un singur gol înscris devreme în meci a decis soarta partidei de pe „Dan Păltinișanu”, dintre ASU Politehnica și Farul Constanța. Pe o arenă din nou golașă, într-o organizare care a întârziat debutul partidei cu minute bune, alb-violeții au câștigat cu un minim, dar îndestulător, 1 – 0.
ASU Politehnica era să o „comită”, sâmbătă, în partida de acasă cu Farul, după ce meciul era să nu înceapă. Organizatorul nu a asigurat la stadion două mașini de intervenție medicală, iar în aceste condiții partida era în pericol să nu înceapă. Din fericire, mașina mult dorită a apărut și partida a început, mai mult a adus și o nouă victorie în favoarea singurei echipe timișorene care pare, încă, să mai conteze. Golul zilei a fost marcat în minutul 9, prin Ionuț Coadă, autorul unui șut bun, bine plasat. Acesta a venit după ce constănțenii jucau deja în zece sportivi, Moise luând roșu în minutul 2, la o intervenție extrem de dură la portarul timișorean.

Cele două echipe s-au chinuit, dar degeaba, tabela a rămas neschimbată. Singurul eveniment, unul neplăcut, cauzat tot de lipsa de organizare, a avut loc la pauza partidei, o parte dintre fanii timișoreni au pornit la vânătoare de suporteri constănțeni, încercând să fure bannerele celor câțiva susținători ai echipei dobrogene. Din nou, lipsa pazei a contat în apariția incidentului.
http://www.tion.ro/incidente-si-organizare-indoielnica-asu-politehnica-timisoara-trece-acasa-de-farul/2122904

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More